Oskario Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Witam, jestem z okolic Nowogardu , SąpolnicA Wierzbięcin Dobra Nowogardzka ostrzyca ,Smigamy na garrecie euro ace 350 niezle fanty sie trafiają moze jakis wspolny wypad moje gg8084160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody pomern Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 SIEMKA. niebuszewo , glownie interesuje mnie drobna militarka ale moniakami nie gardze . jest chetny na kopanie ?? moje gg 34377041 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrolando Napisano 18 Marzec 2012 Share Napisano 18 Marzec 2012 siemka czy jest ktos co sie jeszce bawi w to moje gg 11233038 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henryx49 Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Witam..Chętnie przyłączę się do grupy lub chętnego do przyjęcia mnie do wspólnych wypadów w teren.Jestem z prawobrzeża ale z małym doświadczeniem.Mam Amanda 2,sam.combi,kalosze i dużo chęci.Jeśli moje zielone doświadczenie komuś nie przeszkadza to podaje nr.tel.3x6 226 966 + Henryx..Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavciu Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Dołączę do witaczy. Jestem ze Szczecina, Niebuszewo, początkujący. Wiek: 42, ale to raczej bez znaczenia. Sprzęt prawie dziewiczy: Delta Teknetics 4000 z cewką 11DD. Praktycznie nie znam nikogo z naszego rejonu, kto lata w temacie. Chętnie się podłączę do jakiegoś wypadu. Mam kombi na gazie, więc koszty wypadu niewielkie.GG: 9202641e-mail: kontakt@celem.pl. Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukenik Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 Witam jestem ze Szczecina os Reda garrett ace 250 niestety jestem mało doświadczony w poszukiwaniach jeśli ktoś jest chętny na wypad z miłą chęcią się wybiorę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrolando Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 witam jesli ktos ma ochote kopac dziure metrowa dla zawiasu, to niech da znac gg 112330388 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekxxxx Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 witam wszystkich jestem ze szczecina niebuszewo chodze zwykrywka drugi rok sprzet rutus argo i proxima szukam kogos na wspólne wypady w tern ekogroszekszczecin@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matraszczak Napisano 1 Październik 2016 Share Napisano 1 Październik 2016 Witam wszystkich, zwlaszcza prawobrzeze chodze sam jednak w gronie jes bardziej raznie, w moim lasku przy slonku monety mi wychodza i sie dziwie dlaczego.Po mapach wiecznie bylo to samo lasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Operator81 Napisano 3 Kwiecień 2017 Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Witam..jestem nowy..dopiero zaczynam przygode z wykopkami..kupilem garrett ace 250 ..dwa razy bylem w polu i bez efektow..moze cos zle robie..mialem moze kontakt z ta wykrywka?..moze kiedys wspolny wypad? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maximus05111981 Napisano 30 Sierpień 2017 Share Napisano 30 Sierpień 2017 Witam, jestem ze Stargardu jak ktoś był by chętny na wspólny wypad to zapraszam, nie posiadam auta, zawsze można się zrzucić na wachę.Posiadam Garetta ACE 250Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati11276 Napisano 28 Grudzień 2019 Share Napisano 28 Grudzień 2019 Mateusz okolice Polic. Dopiero zaczynam i proszę o jakieś wskazówki co i gdzie można poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomektv Napisano 28 Grudzień 2019 Share Napisano 28 Grudzień 2019 Cześć, Tomek z tej strony, poszukiwacz wodny ze Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.