płetwal Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 witam sszanowne grono jestem z okolic nowogardu to co to ognisko już było czy niema odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazowany Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Witam Gryfice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krichu Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Nie wiem czy Trzebiatów to jeszcze okolice Szczecina, ale pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio102w Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 100km od szczecina(boleszkowice) ale na wakacje mogę przyjechać na kopanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Witam.Szczecin-z wykrywaczem 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mad- Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Miło poznac kolegów ja co prawda nie kopie, ale autkiem w terenie latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zet313 Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Centrum-Przecław 2 wiosny z wykrywką znam kilka ciekawych miejsc na terenie zachodniopomorskiego jak ktos chetny zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinhall Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Szczecin-Pomorzany od 2 lat z Patykiem" ,interesują mnie głównie spacery po polach,jak coś to piszcie śmiało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tmk120 Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 CzescTomek słoneczne chetnie sie gdzies z kims wybiore na wykopki preferuje pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBO PENETRS Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Witam. Szczecin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofil Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Świnoujście Witam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody div Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 witam . osiedle arkonskie niedaleko chopina , chetnie sie z kims wybiore , glownie lasy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STYCHU3 Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Witam ,Gryfino od kwietnia Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskario Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Witam, Nowogard i okolice, naprawde duzo róznych fajnych fantow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colemar Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Witam wszystkich:) Początkujący z okolic Nowogardu. Z chęcią z kimś połażę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastian123321 Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 witam wszystkich poszukiwaczy chetnie poznam kompana do poszukiwań z wykrywaczem po lasach i polach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieksadol Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 wittam jeśli ktoś chciałby wyskoczyć na jakieś wspólne wykopkito jestem otwarty na propozycje z naciskiem na drobnice:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieksadol Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 to mój numer gadu gadu 3198894 piszcie jak ktoś by miał ochote wyskoczyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieksadol Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 moje gg 3198894 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
han_vasolo Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 Witam wszystkich,od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Garretta 250. Szukam kompanow do poszukiwan ze Szczecina. Mam auto, za piwo moge po kogos przyjechac i potem odwieść do domu :). Posiadam wiedze historyczna z mojego rejonu. Poczawszy od XIIIw. Znam miejsca potyczek wojennych, starych karczm, mlynow, traktow, dawnego poligonu niemieckiego i wiele, wiele innych. Gdyby był ktos zainteresowany to podaje nr tel 6OO-437- jeden, siedem, siedem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
han_vasolo Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 Zapraszam w ten weekend na kopanie. E-mail powyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Dzisiaj wracając z kolegą z poszukiwań (szliśmy z Chlebowa w stronę Radziszewa) napotkaliśmy idącego w drugą stronę jakiegoś poszukiwacza.Czy to ktoś z Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacol303 Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 Ktoś chętny na wspólne poszukiwania? w lesie jestem praktycznie co niedziele.jestem z Niebuszewa gg 11864592 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
han_vasolo Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 Szczecin.Mam parenascie dobrych miejscowek. Wychodza przerozne monetki od srebrnych, po feniasy i polskie przedwojenne. Trafila sie nawet piekna moneta angielska i szerf szczecinski.Do tego przedmioty z fajna historia.Znam miejsce ruin starej restauracji, mlyna, targu, miejsca gdzie zatrzymywal sie tabor cyganski. Orientuje sie szczegolnie w tematyce polnej. Znam doskonale pola, ktore sa uprawiane od wielu, wielu lat.Nie zdarzylo mi sie od dawna wrocic bez ciekawych fantow.Chetnie z kims pokopie, kto podzieli sie jakims miejscem. Na zasadzie - raz jedziemy w moje miejsce - a raz w Twoje.Jestem zmotoryzowany.Kontakt: GG 1197 179nr telefonu: sześćset -437- jeden, siedem, siedem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
han_vasolo Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 Szczecin.Interesuje sie glownie szukaniem monet.Znam doskonale miejsca na szukanie: stary targ, ruiny resturacji, miejsce postoju cyganskich taborow, ruiny mlyna,stare trakty itp.Bardzo dobrze orientuje sie, ktore pola sa uprawiane od dawien dawna. Korzystam z map.Miejscowki monetkonosne. Wychodza sreberka, feninngi, polskie przedwojenne, szerfy szczecinskie itd. Czasem wyskoczy cos bardzo ciekawego (priv).Szukam ogarnietego kompana do wypraw. Z wiedza i doswiadczeniem, ktory moglby sie podzielic swoimi spostrzezeniami i miejscowkami na zasadzie: raz jedziemy w Twoje miejsce - raz w moje. Jestem zmotoryzowany.Kontakt:GG: 11 97 179telefon: 6OO-437- jeden, siedem, siedem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.