lesiu1963 Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 zapomniałem podać że jestem z Niebuszewa-Warszewa.Mam autko i mogę śmigać do lasu nawet na kilka godzin w czasie tygodnia.Piszcie na Lesiu1963@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlak Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Czołem panowie..kłania się matlak,Szczecin-Płonia:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anginsan Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Chciałem się przywitac. Anginsan, Szczecin prawobrzeże.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anginsan Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Odrazu zapytam, czy ktoś ostatnio szukał w Kijewie i zostawił rure od panzerfausta? Przeszukiwałem to miejsce wielokrotnie i nie wiem jakim cudem mogłem pominąć taki fant. Całe szczęście komuś się nie przydał i teraz jest w mojej kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Chetny ktos na wspolne wykopki po 15 marca? Warto sie umowic na dlugo przed. Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anginsan Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Ja miezskam na prawobrzeżu i zawsze (może poza niedzielą) jestem chetny na wspólny wypadzik. Mam jedno fajne miejsce. Mozna by umówic się w kilka osób i przeszukać całe w jeden dzien.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Jak jest ktoś z Reska i okolic to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 No to ja jestem chetny, z tym ze nie widze Twojego adresu. Napisz na prv by omowic szczegoly. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlak Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Ja też!!ja też chcę na wypadzik po 15 marca!!:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anginsan Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Dobra panowie, do 15 marca sporo czasu także jeszcze sie zmówimy w tym watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Witam panowie,a ja już byłam pewna ze w Szczecinie nikt nie kopie:):)Nigdy nikogo nie spotkałam na poszukiwaniach:( (a szukam od paru ładnych latek) Pozdrowionka z prawobrzeża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodo-100 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Witam !!! ... w połowie kwietnia odbieram swój pierwszy wykrywacz i zamierzam pobawić się w terenie.Jestem ze Szczecina,mieszkam w centrum. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qlimek05 Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Siemanko!! Ja mieszkam w centrum koło bramy portowej. Kopie już ponad 3 lata :D Miesiąc temu zakupiłem Smętka, troche fantów już nim znalazłem :D:D Chętnie bym sie z kimś wyprawił na poszukiwania. Jeśli , ktoś jest z centrum lub gdzieś blisko to prosze pisac :D. Chętnie bym wymienił sie swoimi doświadczeniami :D:D: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Witam! Gryfino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAZXXL Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Witam Szczecin widze że coraz więcej was w lasku lata z piszczałkom My też latamy juz od paru ładnych lat efekty są i nawet fajne jestesmy s prawobrzeża stara wiara nas zna i to nieżle Organizowaliśmy pare zlotów ogulnopolskich poszukiwaczy i zawsze chętnie wyskoczymy na małe szukanko z chetnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Zapraszam weteranów zlotowych na majową integracje do Krosna Odrzańskiego ,to już 24 zlocik wiosenny:):)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAZXXL Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 pomyslimy Jagoda jak nic nie pokrzyzuje planów to zawitamy na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kupersztern Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Witam - Szczecin centrum.Jestem świeżasem w temacie poszukiwań.Chętnie przyłączę się do wspólnego wypadu celem nabrania nawyków rasowego poszukiwacza.Liczę na Was Poszukiwacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kupersztern Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Witam - Szczecin centrum.Jestem świeżasem w temacie poszukiwań.Chętnie przyłączę się do wspólnego wypadu celem nabrania nawyków rasowego poszukiwacza.Liczę na Was Poszukiwacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo201 Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Cześć,jestem ze Szczecina - centrum,mam na imię Olek, szukam od niedawna, bodo-100 to mój tata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Witaj olo201,mam nadzieję ze spotkamy sie gdzieś na szlaku już nie długo,a i na zlot do Krosna zawitasz z całą rodzinką ,pozdrowienia dla taty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLCZ Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Siemanko.Mieszkam w Baniach i kopie juz ponad 1rok.Pozdro OLCZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodo-100 Napisano 26 Maj 2008 Share Napisano 26 Maj 2008 Witaj Olcz !! Często bywam w Baniach z synem,możemy się kiedyś spotkać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodo-100 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Często bywam w Baniach,a właściwie ganiam dziki po okolicznych lasach,mieszkam w Szczecinie,możemy sie kiedyś umówić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLCZ Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Witaj bodo-100 niewidze zadnego problemu tylko co cie interesuje pozdro Olcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.