C.K dezerter Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Szukam kontaktu z grupami odtwarzajacymi Austro-Wegierska armie oraz Polskie Legiony?? Podobo takie grupy juz istnieja w kraju???Rafalhttp://kuk.armiam.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 sam jestem ciekaw czy coś takiego istnieje a może sami coś zorganizujmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 12 Czerwiec 2004 Share Napisano 12 Czerwiec 2004 PozdrawiamU nas zawiązała się grupa inicjatywna odtwarazaczy (udawaczy) 4 Feldjaeger Battaillon w sile 2 osób. Z tego co wiem to w Krakowie działa jakaś artyleria. Widziłem kiedyś zdjęcia i extra to wyglądało. Nawet armatkę jakąś mieli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K dezerter Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2004 Czesc!Dzieki za oddzew ;-)Troche zbyt daleko mieszkam zeby z czyms ruszac w Polsce ;-(Wiem o przynajmniej dwoch oddzialach CK w poludniowej Polsce: 2 pulk artylerii fortecznej oraz 13 pulk piechoty z Krakowa. Ale nie wiem czy te grupy sa jeszcze aktywne czy sie rozlecialy.4 batalion strzelcow to brzmi intersujaco. Podejrzewam ze narazie jest to wszystko w fazie planow?Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Czołem!Na Zlocie w Glinniku będzie kolega Stanisałw Świerkowski który zorganizował już mały pododdział Legionów Polskich w Łodzi.Sam Stach będzie ubrany w replikę mundur generała Żeligowskiego!Stanisław sam szyje mundury okresu 20-lecia międzywojennego!Pozdrawiam!Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K dezerter Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Witam,A jak mozna zlapac kontakt z Panem Stanislawem oraz jego grupa Legionowa? Maja moze jakas strone www lub ogolnie dostepny e mail adres? Chetnie skontaktowal bym sie z nimi w celu wymiandy doswiadczen rekonstrukcyjnych :-)Pozdrawiam,Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Prosze przyjechać na Zlot! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K dezerter Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Witam,Jak bym byl na wakacjach w Polsce to bym napewno przyjechal ale w tym roku sie nie wybieram wiec na zlocie mnie napewno nie bedzie ale kontakt chetnie bym nawiazal. Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Czołem!Napisz na mój e-mail arnhem1944@wp.plPodam ci namiary na Staszka Świerkowskiego!Jacek Dziedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 Sztandarów moc, godła blask drogę oświetla nam, Legionom Polskim szlak, za twoje męki, cierpienia odda świat skradzionej ziemi szmat...ziemi szmat!" zna to ktoś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Ja znam :))))))))) jeeeeeeeeeeeeee......... piękny kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Pewnie, że są. W Przemyślu jest kilkunastu umundurowanych i wyposażonych pasjonatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K dezerter Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Swietenie, a moze masz jakies namiary na tych pasjonatow z Przemysla?Do Sosaba,Jest jakas szansa ze podasz mi namiary na Legionowych rekonstruktorow z Lodzi?Pozdrawiam,Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Cholera, dziś widziałem sie z gosciem co z nimi wspołpracuje, ale zapomniałem wziąc jakichś namiarów mimo, że mnie to też interesuje. Postaram sie poprawić swój błąd w najbliższym czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Fajne te legiony były. :) Mongo plus dla ciebie za znajomość kawałka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.