Raned Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Prawdopodobnie fragment napisu z jakiegoś pojazdu z epoki PRL. Ja nie mogę dopasować, może ktoś jest bardziej spostrzegawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Jawa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 A może raczej Warszawa :-)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Ze względu na stylistykę napisu stawiam na tę drugą możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Brawo! Java nie może być bo przez v" ale jak widać najciemniej pod latarnią, bo o warszawie myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Nie wiem jak z tym v" drzewiej bywało. Teraz jest np. www.jawa.cz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Raned
Prawdopodobnie fragment napisu z jakiegoś pojazdu z epoki PRL. Ja nie mogę dopasować, może ktoś jest bardziej spostrzegawczy?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.