bjar_1 Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Wczoraj wpadło mi w ręce takie pudełeczko ,na porywce napis Tee" - sadzę ,że od herbaty - możecie to potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Frozz - pasek jak pasek ,WH. :)A to przy tej szturmówce" się ukruszyło w czesie przesyłania przesyłki :( Ale i tak jest spoko. pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 A oto coś dla ciebie Bajar.Wyposażenie niemieckich kuchni wojskowych.Od lewej ;bańka na wodę-były o poj. 5l,10l,18l pojemnik na przyprawy,pojemnik na kawę,dzbanek.Wszystkie pos Waffenamtem .pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 No to mój jest podobny do tego na kawę ,tylko jest stalowy ,a nie aluminiowy. Dzięki.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Wczoraj wpadło mi w ręce takie pudełeczko ,na porywce napis Tee" - sadzę ,że od herbaty - możecie to potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 i jeszcze jedna fota.Gdzie to się znajdowało ,na jakiejś kuchni polowej?pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Witaj Bjar,Tee - to herbata, ale takiego pojemnika jeszcze nie widziałem. PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Stare domy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Wczoraj wpadło mi w ręce takie pudełeczko ,na porywce napis Tee" - sadzę ,że od herbaty - możecie to potwierdzić?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.