Domino(*) Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2004 Witam!Wykopałem łuske z takimi biciami:na dwunastej: Mna dziewiątej: 5na trzeciej: 00na szóstej: SDzielona na 4 segmenty.Interesuje mnie co to jest za fabryka.Proszę o pomoc... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Tak, to te oznaczenia.Dzięki Jaro5...:) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2004 Witam!Wykopałem łuske z takimi biciami:na dwunastej: Mna dziewiątej: 5na trzeciej: 00na szóstej: SDzielona na 4 segmenty.Interesuje mnie co to jest za fabryka.Proszę o pomoc... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 Domino - czy to 7,92 x 57 Mauser? Może to być S = Koniglische Arsenal Spandau z 1900 r. ,ale nie jestem pewien...pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2004 Tak, dokładnie.Dzięki bjar_1 po raz kolejny nieoceniona pomoc:))))) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 Zaznaczam - nie jestem pewien czy to Spandau! Musi się jakiś spec wypowiedzieć! :Dpzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 WitamZgadza sie, to Koniglisches Arsenal Spandau , a litera M to oznaczenie amunicji przeznaczonej do km (für MG).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Domino(*)
Wykopałem łuske z takimi biciami:
na dwunastej: M
na dziewiątej: 5
na trzeciej: 00
na szóstej: S
Dzielona na 4 segmenty.Interesuje mnie co to jest za fabryka.Proszę o pomoc...
Pzdr
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.