mp Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Napisano 6 Czerwiec 2004 Dzisiaj taka rocznica a tu nic sie o tym nie mowi ,szkoda...
kloki Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Już się zastanawiałem nad założeniem wątku, ale czekałem, aż ktoś inny wyjdzie z inicjatywą... Polecam fajną galerię 21 zdjęć na Onecie:http://info.onet.pl/15576,0,1,1,galeria.htmlOd razu mi się przypomniał Szeregowiec Ryan. Naszła mnie ochota na ponowne obejżenie tej pozycji (chyba już 6 raz). :)Pzdr. KLOKI
Monti Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Szkoda ,że nie pisali tak hucznie o Powstaniu Warszawskim.
michał ł Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Pokazywali w TV fajne kawałki z grupami rekonstrukcyjnymi... Desant z dakoty, sherman na plaży, barki desantowe, Niemcy na motorkach..Szkoda tylko że spiker chciał błysnąć intelektem i dowcipną puentą (co mu wybitnie nie wyszło) i zakończył textem: ylko żeby grupe rekonstuujące w ferworze walki nie doprowadzili do prawdziwej rzezi" (czy coś w tym stylu...)ręce opadają... jak tu kreować pozytywny stosunek do rekonstrukcji??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.