bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Takie ogniwko do identyfikacji ,a właściwie w celu potwierdzenia mojej hipotezy :) - czy to od wspaniałego germańskiego Pz.Kpfw.III i IV i innych na tych podwoziach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Takie ogniwko do identyfikacji ,a właściwie w celu potwierdzenia mojej hipotezy :) - czy to od wspaniałego germańskiego Pz.Kpfw.III i IV i innych na tych podwoziach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 i od spoduCzy to od III/IV? Pochodzi spod Nidy.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 I owszem III/IV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Ogniwo jest kolegi. Załatwił od teścia ,który rozbierał jakiś sprzęt - ma chyba jeszcze kilka ogniw złączonych szpilkami.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Rozbierał Pz IV? ;-) Fiu, fiu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 No podobno :) Albo Pz.III :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Dzięki za potwierdzenie.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Albo coś na bazie takowych:)Reszta rozumiem w stodole, gotowa do odpalenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Ja ja ,naturlich! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 :DD To razem mamy 3 ogniwa....jeszcze trochę brakuje :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Takie ogniwko do identyfikacji ,a właściwie w celu potwierdzenia mojej hipotezy :) - czy to od wspaniałego germańskiego Pz.Kpfw.III i IV i innych na tych podwoziach?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.