Gość Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 WITAM!!!!MAM PROŚBĘ,CZY KTOŚ Z TRÓJMIASTA POZYCZY MI WYKRYWACZ NA TEN WEEKEND,MOŻE JEST KTOŚ KTO W TEN WEEKEND NIE IDZIE NA WYKOPKI I MÓGŁBY POZYCZYĆ SPRZĘTA, LUB KTOS KTO IDZIE I MÓGŁBY MNIE WZIĄĆ ZE SOBĄPOZDRAWIAMPISZCIE!!!!RED
Gość Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Hmmmmmm,bedzie Ci cięzko cos pozyczyć!uwierz mi!!!!!!!!
Gość Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 TO MOŻE KTOŚ SIĘ WYBIERA NA WYKOPKI W OKOLICE TRÓJMIASTA W TEN WEEKEND I MNIE ZABIERZEPOZDRAWIAMRED
gudek82 Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Witam Rybak nie wiem z kąd jesteś ale u nas ludzie są bardziej życzliwsi :). My takiego problemu nie mamy ratujemy sie jak możemy ,osobiście ja pracuje na pożyczonym sprzęcie ,a wiadomo że o czyjes dba sie dwa razy bardziej niż o swoje, pozatym jeżeli koleś ma fajną miejscówkę to możecie razem mieć fajną frajde na bank. Więc kolego śmiało pytaj osobiście gdybym miał swój sprzęt to bym Ci go pożyczył bądzmi solidarni i pomagajmy sobie Pzdr Gudek
Gość Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 DZIEKI GUDEK ZA WSPARCIE!!!!:))NIESTETY ZOSTAJE MI CHYBA KUPNO PISZCZAŁKI NA KTÓRA ZBIERAM ALE WIECIE JAK TO JEST ZAWSZE JEST COS PILNIEJSZEGOPOZDRAWIAMRED
majros Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Z tym pożyczaniem wykrywacza wbrew pozorom nie jest tak ciężko,sam kiedyś pożyczałem dla znajomych parę razy,i zawsze oddawali w jak najlepszym stanie.Nie ma co żałować ludziom dobrej zabawy z wykrywaczem,kiedyś kupią swój i bedzie o.k,a fantów wszystkim starczy.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.