kudi Napisano 12 Wrzesień 2002 Autor Napisano 12 Wrzesień 2002 Sprawa Poznajmy sie" ciagnie sie na forum dosc dlugo i w takiej formie nie zdaje chyba swojego zadania. Moze zrobic dzial Poznajmy sie" z mapka Polski i wojewodztwami. Wtedy latwiej (po kliknieciu) byloby sie dopisac i szukac ludzi w wlasnego regionu.Co Ty na to?Moze inni forumowicze sie wypowiedza??pozdrrobert_kudelski
Gość Napisano 12 Wrzesień 2002 Napisano 12 Wrzesień 2002 o ile dobrze pamiętam to pomysł był wałkowany jakiśczas temu a efektów brak
Gość Napisano 12 Wrzesień 2002 Napisano 12 Wrzesień 2002 A szkoda, że brak efektów. Byłoby to bardzo pomocne.
Gość Napisano 12 Wrzesień 2002 Napisano 12 Wrzesień 2002 choc macie juz wiekszosc [3 glosy ;-) ] to tez popieram ten pomysl
vonadamski Napisano 12 Wrzesień 2002 Napisano 12 Wrzesień 2002 Popieram:)Z powazaniem vonadamskiP.S. Bocian znowu Ci robote robimy hihihihi
Bocian Napisano 12 Wrzesień 2002 Napisano 12 Wrzesień 2002 OK, temat był wałkowany :) Ustaliliśmy że taki dział powstanie no i powstał. Brakuje grafiki na którą nie mam kompletnie pomysłu i testy przed wprowadzeniem. Jak ktoś ma pomysł na grafikę lub może mógłby ją wykonać to chętnie skorzystam.
randpi Napisano 13 Wrzesień 2002 Napisano 13 Wrzesień 2002 Witammożna by przypiac to do mapki juz istniejacej /Lista Odkrywcy/ a firmowanej przez incjatora akcji.
Gość Napisano 13 Wrzesień 2002 Napisano 13 Wrzesień 2002 jeśli wykonanie mapki jest trudne to może lista miejscowości albabetycznie i w tabelce kto skąd jest . Można też przyporządkować konkretne osoby do danego województwa w tabeli albabetycznie .
kudi Napisano 13 Wrzesień 2002 Autor Napisano 13 Wrzesień 2002 czescMapka bylaby czytelniejsza. Bo kontaktu mozemy nie tylko szukac w swoich regionach ktore znamy ale w terenie ktory jest nam nie znany. Pieknie byloby gdyby to byla duza mapa powiatowa i wybor by nastepowal przez wybranie powiaty (swoja droga spis powiatow i wojewodztw moglby byc poniezej mapki pisemny dla ulatwienia). Tylko czy to sie da zrobic??Teoretycznie tak ale roboty sporo. Trzeba kazdy powiat wyjac" i nadac mu charkater oddzielnego zlinkowanego pliku graficznego...Bocian dasz rade? Hm w o nie watpie tylko czy Ci sie bedzie chcialo?? :)pozdrrobert_kudelski
Gość Napisano 13 Wrzesień 2002 Napisano 13 Wrzesień 2002 Mapa powiatowa wydaje mi sie zbyt szczegolowa, pozostal bym przy wojewodztwach, no moze podzielonych na np. 2 czesci. Przy podziale na powiaty bylo by zbyt duzo 'pustych' terenow.Bocian, daj znac czego oczekujesz od grafiki, to moze Cie wespre. ...puki mam jeszcze wolne moce przerobowe
Bocian Napisano 14 Wrzesień 2002 Napisano 14 Wrzesień 2002 Witam. Co do rozkładu działu to będzie mapka. Będzie można przeglądać po mieście/miejscowości/województwie. Klikając na mapce lub używając wyszukiwarki. Co do grafiki miałem zamiar zrobić coś na wzór kart osobowych. Cały silnik" działu będzie podobny do działu lista miejsc. Może ktoś dysponuje skanem takich akt osobowych lub wzoru. Ułatwi to sprawę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.