sierhant Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Bardzo bym byl wdzieczny gdybyscie powiedzieli mi co to za dokument.Z gory dzikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sierhant Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Bardzo bym byl wdzieczny gdybyscie powiedzieli mi co to za dokument.Z gory dzikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sierhant Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Czy jestescie pewni czy dokument ten dotyczy smierci, gdyz osoba ta zmarla w roku 1992r w Pszczynie Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Nie jestem do końca pewien, ale to chyba informacja o dacie i okolicznościach śmierci żołnierza WH, wydana przez Deutsche Dienststelle w 1982 roku.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Witam, zgadza się, to co podał kolega powyżej. Dodam jeszcze, że żołnierz rozpoczął służbę 1.4.1941 roku. Skrót Flg. - Horst Kdtr. Grottkau - to Flieger - Horst Kommandantur, Grottkau to miasto lub miejscowość w której miesciło się lotnisko, na którym zakwaterowany był ów żołnierz. PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Grottkau - Grodków ,a Pless to Pszczyna. Tak ,to jest to o czym mówi J" - dokument z WASt.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Bjar_1, czy Flieger - Horst Kommandantur, to nie czasem komendantura polowego lotniska myśliwskiego?PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Poprostu komendantura lotniska".pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Chyba jest to dokument o przebiegu słuzby tego człowieka.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sierhant
Bardzo bym byl wdzieczny gdybyscie powiedzieli mi co to za dokument.
Z gory dzikuje
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.