bastus0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 dlaczego na okoliczność posiadania broni palnej przeszukania dokonała u mnie żandarmeria wojskowa????może ktos prawnie mi to wytłumaczy???na szczęście ktos mnie pomówił i było troche śmiechu.....pozdrawiam bastuśP.S. a może brali adresy z allegro?????
bastus0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 ...z policją ale zlecenie było z prokuratóry wojskowej....w warszawie a ja jeste ze śląska......coś śmierdzi.....a żnd woj była z katowic......
bastus0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 ...co ciekawe jestem cywilem....na policji pytałem to oni twierdzą że tylko mieli wskazać gdzie mieszkam i asystować....
mac Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Skoro żandarmeria, to zapewne znowu coś im zginęło " i teraz jadą po poszlakach.
Kryniooo Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Hmmm moze szukali rezerwiste lub dezertera czasami sie zdarza , ze takowi popija i slad ponich zanika , a zetony jerzdza i szukaja w miejscu zameldowania i okolicy az znajdą
bastus0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 ...nie bo przy wejściu na chate miałem ujawnić gdzie mam nielegalną palna ......
yupiter Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Pewnie szukali u Ciebie ten rewolwer, coś go zaprezentował 28.05. na forum z zapytaniem, czy ktoś wie, co to takiego. Może rozpoznali go ci na policji :-)))YP
bastus0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 ...hehe (też o tym myślałem) dobre ale ten rewolwer u mnie ze ściany nawet nie zdjeli żeby go zobaczyc.
bastus0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 ....taki złom że sikawka groźniejsza....
franek164 Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 a jak to się odbywało?przetrząsneli Ci chatę czy weszli i grzecznie spytali?narka
Romel79 Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Pewnie zgineła z woja jakaś broń i teraz szukają, a swoją drogą to wojsko może rewidować prywatne mieszkanie w czasie pokoju, osoby nie bedącej w armi ??Romel
shadee Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Nierozumiem....-Sam Żeton wparował Ci na chate bez towarzyszącego policjanta??!!!Jeżeli tak to chyba nawet niemusiałeś go wpuszczać do domu i wogule z nim gadać???!!!!O ile mi wiadomo to bez towarzyszącego żetonowi policjanta to nawet nie może Cię wylegitymować jeżeli jesteś osoba cywilną....Ale mogło mi się pomieszać....pozdr.
Gość Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Ale ostatnio chyba coś zamieszali w ustawach i dali młotom prawie policyjne uprawnienia. Teraz młot moze nawet zaglądnąć do samochodu.pzdr
bastus0 Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 franek.......przeszukali mi mieszkanko napisali protokolik i cześć....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.