Skocz do zawartości

o 6.20 zapukali dzisiaj do mnie........

bastus0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dlaczego na okoliczność posiadania broni palnej przeszukania dokonała u mnie żandarmeria wojskowa????

może ktos prawnie mi to wytłumaczy???

na szczęście ktos mnie pomówił i było troche śmiechu.....

pozdrawiam bastuś

P.S. a może brali adresy z allegro?????
Napisano
...z policją ale zlecenie było z prokuratóry wojskowej....w warszawie a ja jeste ze śląska......coś śmierdzi.....a żnd woj była z katowic......
Napisano
Hmmm moze szukali rezerwiste lub dezertera czasami sie zdarza , ze takowi popija i slad ponich zanika , a zetony jerzdza i szukaja w miejscu zameldowania i okolicy az znajdą
Napisano
Pewnie szukali u Ciebie ten rewolwer, coś go zaprezentował 28.05. na forum z zapytaniem, czy ktoś wie, co to takiego.
Może rozpoznali go ci na policji :-)))
YP
Napisano
Pewnie zgineła z woja jakaś broń i teraz szukają, a swoją drogą to wojsko może rewidować prywatne mieszkanie w czasie pokoju, osoby nie bedącej w armi ??
Romel
Napisano
Nierozumiem....-Sam Żeton wparował Ci na chate bez towarzyszącego policjanta??!!!
Jeżeli tak to chyba nawet niemusiałeś go wpuszczać do domu i wogule z nim gadać???!!!!
O ile mi wiadomo to bez towarzyszącego żetonowi policjanta to nawet nie może Cię wylegitymować jeżeli jesteś osoba cywilną....Ale mogło mi się pomieszać....
pozdr.
Napisano
Ale ostatnio chyba coś zamieszali w ustawach i dali młotom prawie policyjne uprawnienia. Teraz młot moze nawet zaglądnąć do samochodu.
pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie