Mathew Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 WitamPrawdopodobnie jest to jedna część austriackiego nieśmiertelnika. Dokładne wymiary to 48 mm x 33 mm. Szukałem na różnych forach ale nigdzie nie znalazłem zdjęcia z takim nieśmiertelnikiem. Czy ktoś dysponuje taką fotografią ?PozdrawiamMathew
Gość Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 http://www.soskafronta.com/soskafronta-com/eksponati/eksponattedna002.htm
Mathew Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 WitamDziękuje za link. Jestem mile zaskoczony wyglądem tych nieśmiertelników. Austriacy mieli najładniejsze identyfikatory. A mnie nie pozostaje nic innego jak wrócić po główną część. Chyba, że została przy właścicielu albo zabrali ją towarzysze broni w wiadomym celu.PozdrawiamMathew
Pytanie
Mathew
Witam
Prawdopodobnie jest to jedna część austriackiego nieśmiertelnika. Dokładne wymiary to 48 mm x 33 mm. Szukałem na różnych forach ale nigdzie nie znalazłem zdjęcia z takim nieśmiertelnikiem. Czy ktoś dysponuje taką fotografią ?
Pozdrawiam
Mathew
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.