Skocz do zawartości

zlot

Gość tomasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Do Tomasza - Na Forum zabrania się: Zamieszczania wypowiedzi/materiałów powszechnie uważanych za wulgarne lub obraźliwe.
Olej się jak masz taką potrzebę !!!
Napisano
Przepraszam - do tomasza ( z małej litery się podpisuje )
Napisano
Przypomina mi to sytuację,kiedy w stanie wojennym coniektórzy /podobno/ ostentacyjnie nie oglądali telewizji.A potem oglądali dziennik żeby dowiedzieć się czy o nich mówili.Tu sytuacja jest podobna.
Wszedł sobie jakiś skrytobójca i napisał cokolwiek żeby błysnąć na 3 sekundy.
Kogo człowieku to obchodzi że robisz to czy tamto jak nie piszesz kim jesteś.
Napisz kim jesteś,a reszta oceni czy stała się komuś jakakolwiek krzywda że kontestujesz zlot.
Hartmann
Napisano
Do tomasza!JEzeli chcesz wywołac na forum kolejny atak na Odkrywce" to jestes mało oryginalny a nawet żałosny.To wszystko już bylo.Jezeli chcesz zaistnieć" pokombinuj lepiej, a nie zdawaj sie na stare pomysły.A skoro juz tak bardzo chcesz olać Odkrywce"to oszczędż mu swoich bzdetnych postow.Stefan
Napisano
Powiem tylko tyle - DOSC.
A nawet dodam troche - jezeli nie chcecie Odkrywcy to po jakiego wala wchodzicie na ich WWW ???

kruku
Napisano
Krisga - masz racje - przepraszam ze chcialem byc powsciagliwy :)).

Napisano
mam pytanie ile osób wybiera sie na zlot moze jest ktoś kto to wie????
Napisano
Niestety tego nie bedzie wiadomo do momentu zakonczenia zlotu :).
Do mnie w Sowie zglosilo sie kilka osob wiec pewnie w jakis sposob podniesiemy liczebnosc sobotniego ogniska :)

Rafal Kruk - kruku - GG566056
604796759
Napisano
Ja jadę na zlot i jestem z tego dumny. Tylko mam problem ponieważ jadę tam pociągiem. Dlatego proszę wszystkich o odpowiedź czy bierzecie sprzęt na zlot jesienny.
Dzięki.
Napisano
Z Gdyni wybieram się razem z paroma osobami poznanymi na forum na mikrozlocie skwerowym :). Jeżeli ktoś z tych okolic wybiera sie samochodem to możemy stworzyć mały konwój.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie