Gość Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Hej pomocy---gdzie znajde zdięcia nieśmiertelników ,czy są jakieś strony? mam wykop i nie umie go zidentyfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Blaszka ma cechy wczesnego nieśmiertelnika, niestety bez skanu nie da się nic tutaj powiedzieć. Może któryś z kolegów ma skaner albo cyfrówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Hej pomocy---gdzie znajde zdięcia nieśmiertelników ,czy są jakieś strony? mam wykop i nie umie go zidentyfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Jak nie umie to niech sie nauczy...az kipi tu na forum od blaszek a jak nie dajesz rady to podaj co tam masz nabite a na pewno junaki Ci ja odszyfruja...PzdrBenio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 no niewiem ---B 15 152 i niejest tak jak te niemieckie--jest trójkątny ,końce zaokrąglone--aluminium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Musisz dac skan ...moze Bjar bedzie wiedzial On kopie tego na kilogramy:)...dla mnie 3katny kojarzy sie z psią blaszką"Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 no nie to nie od piesa---wymiary;wys;4,5c. szer;2,7cm no niestety zdięcia anis scanu niedam rady zrobić bo niemam możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.