Gość Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Jestem dziennikarzem. Chcialem sie dowiedziec czy ktos z was jedzie do Normandii na rocznice ladowania aliantow. Poprosze o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 z tego co swiem to jada chłopaki od sosabowskiego i sam wielki desperado czyli jarek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Ekipa Wrocławsko-Kluczborsko-Oławska ze sprzętami (Willysy, Dodge). W sumie ponad 20 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Nawet nie marzę o takiej imprezie, nie ma mnie kto wziąść...:(Koledzy mogą mi podać namiary na jakąś stronkę oficjalną o tej imprezie? Chce być na czasie w związku z tym :)Serdecznie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Żałuję,żałuję...Ale nie da się niestety (czytaj:nie stać mnie :-((( na odwiedzenie Normandii w tym roku...Wybrałem Holandię,a to i tak przy wyjątkowej mobilizacji domowego Funduszu Spadochronowego :-)Ach,że też to wszystko miało miejsce w 1944 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał ł Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 A tak z ciekawości... Jedziecie jako grupa rekonstrukcyjna czy w cywilu??Ostatnio czytałem, że w związku z wizytą Busha, Francuzi strącą każdy prywatny samolot nad strefą uroczystości. Ciekawe, że też jakieś warbirdy :-) I właśnie jestem ciekaw, czy SS (Secret Service ;-) ) wpuści kogoś z chociaż repliką (lub deko) broni w strefę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumburak Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 DO BASALYGO!A gdzie piszesz? Ja też jestem medialny" napisz do mnie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Oczywiście,że na obchody bitwy pod Arnhem-Oosterbeek-Driel jedziemy zorganizowaną,zmotoryzowaną grupą polskich paraszutów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.