kajtek1 Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 Witam wszystkich. Znalazłem masiężną łuskę , wielkość jak od rakietnicy ,od czego maże być i z jakiego okresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtek1 Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 Tojest ta sama łuska widok od spłonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtek1 Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 lepsze zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Witam to są moje łuseczki z rakietnic austryjackich. Bicia to : Trzy gwiazdki na godzinach 3,6,9 na 12 punca GR firmy Gerog Roth, drugiw bicia to ENZ na 12 godzinie.Napisz jakie są wymiary twoich łusekpzdr miggi1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtek1 Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2004 witam miggi1 wymiary łuski to :długość 8cm.od spłonik 3cm.od góry 2,5cm łuska mosiężna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 D.W.u.M K - to chyba Deutsche Waffen und Munitionsfabrik Karlsruhe. Łuska niemiecka ,chyba faktycznie od rakietnicy. Stawiam na I wojnę lub lata 20-te.pzdrbjar_1 (po przepiciu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kajtek1
Witam wszystkich. Znalazłem masiężną łuskę , wielkość jak od rakietnicy ,od czego maże być i z jakiego okresu.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.