kajtek1 Napisano 29 Maj 2004 Autor Napisano 29 Maj 2004 Witam wszystkich. Znalazłem masiężną łuskę , wielkość jak od rakietnicy ,od czego maże być i z jakiego okresu.
miggi1 Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Witam to są moje łuseczki z rakietnic austryjackich. Bicia to : Trzy gwiazdki na godzinach 3,6,9 na 12 punca GR firmy Gerog Roth, drugiw bicia to ENZ na 12 godzinie.Napisz jakie są wymiary twoich łusekpzdr miggi1
kajtek1 Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 witam miggi1 wymiary łuski to :długość 8cm.od spłonik 3cm.od góry 2,5cm łuska mosiężna
bjar_1 Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 D.W.u.M K - to chyba Deutsche Waffen und Munitionsfabrik Karlsruhe. Łuska niemiecka ,chyba faktycznie od rakietnicy. Stawiam na I wojnę lub lata 20-te.pzdrbjar_1 (po przepiciu)
Pytanie
kajtek1
Witam wszystkich. Znalazłem masiężną łuskę , wielkość jak od rakietnicy ,od czego maże być i z jakiego okresu.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.