SP17 Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 Witam. Gracie w tę gierkę? dla tych co lubią symulatory jest super. Można latać zarówno archaicznymi" TB-3 jak i najnowszymi konstrukcjami(jest również P-11 !!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Ciekawa giera.Mi równierz podobała się pierwsza część IŁ2-Sturmovik.A kto może grał w Secret weapons Over Normady ?.Stworzona przez Lucas Arts.Prosta w obsłudze gra, ale mi się bardzo podobała :).Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Witam!!!Ił 2 Sturmovik i Forgoten Battle to dla mnie jedne z wazniejszych pozycji jakie posiadam. Proponuje gre w sieci to dopiero jazda :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Jeśli porusza się temet gry wojenne", to według mnie warto by wspomniec o Warhammerze 40k... (a nie tylko o grach na kompa) ale jeśli już - to Wolfenstein rządzi !!!Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Panie vonadamski dostal Pan mojego maila?? Jak nie to prosze o kontakt na moja skrzynke mailowa. Bede bardzo wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.