tominml Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 chyba nagnat ale upewnijcie mnie bo w tym jestem zielony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 i koniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor67 Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 to jest radziecki nagant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Stan tego rewolweru jest na tyle dobry że z łatwością powinno odczytać sie bicia.Polskie naganty odznaczaly sie niewielkimi mankamentami . Były wykonane precyzyjniej. Nie wiem jakie bicia występowały na rosyjskim,o ile pamiętam na polskim bicie było na rękojesci poniżej bębna bodajże Radom 1899 i w miejscu gdzie iglica udeża w okolicy samego bębna Pzdr. Gudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
tominml
chyba nagnat ale upewnijcie mnie bo w tym jestem zielony...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.