Gość Napisano 10 Wrzesień 2002 Napisano 10 Wrzesień 2002 Poszukuję chętnych do wymiany info o podziemnym Wrocławiu oraz o walkach o niego w 1945 roku-niewykluczam możliwości wspólnych penetracji podziemii
past Napisano 11 Wrzesień 2002 Napisano 11 Wrzesień 2002 mam dość dużo inforamcji o walkach o Wrocław , co do podziemi to większość jest niedostępnia , a te co są dostępnie można szybko i bezproblemowo obejrzeć
Grzebiuszka Napisano 11 Wrzesień 2002 Napisano 11 Wrzesień 2002 Proponuję przedstawienie ciekawych tematów w tym wątku. Niech ludzie spoza Wrocławia też się czegoś dowiedzą.Pozdrawiam .Mrówa
Gość Napisano 11 Wrzesień 2002 Napisano 11 Wrzesień 2002 Jestem z Wrocka. Też szukam takich miejsc. Zwiedziłem tunel pod torami łaczący ZNTK z ul Jedności Narodowej. Niestety nie wiem co to dokładnie było. Poszukuje też informacji o budowlach nad Odrą umiejscowionych w okolicach dworca Popowice.
Pulsak Napisano 11 Wrzesień 2002 Napisano 11 Wrzesień 2002 Panowie,a moze by sie tak kiedys spotkac przy piwku i przedyskutowac temat Festung Breslau??trzeba przyznac ze nie ma ciekawszego tematu jesli chodzi o jego zagadki niz podziemny wrocław",a kto moze zajac sie ta sprawa jak nie wrocławianie??jak mawial pewien madry człowiek poszukiwacze z WROCŁAWIA-Łączcie się!!"darz dół:)
Gość Napisano 12 Wrzesień 2002 Napisano 12 Wrzesień 2002 dobra myśl !!! ja osobiście nie mogę... brak czasu. Proponuje założyć jakąś stronke, nie graficzną ale merytoryczną i tam umieszczać nasze wnioski itp. Moge się zając najpierw rozkładem strony a póxniej moze jakieś pomysły mi same wpadną.
past Napisano 13 Wrzesień 2002 Napisano 13 Wrzesień 2002 masz tę stronę można założyć podstronkę - pogadaj z Bocianem coś na kształt dyskuji o Olbrzymie
Gość Napisano 14 Wrzesień 2002 Napisano 14 Wrzesień 2002 Witam serdecznie wszystkich Wrocławiaków i nie tylko.Nareszcie jakiś dobry pomysł spotkamy się przy piwku i omówimy sprawy Wrocławia.Jestem za.Sam trochę myszkuję po podziemiach i poszukuję ludzi z Wrocka z którymi mógłbym wymienić informacje na temat Wrocka.Trzeba się jakoś zgadać.Myślałem nawet o zorganizowaniu grupy exploracji Wrocławia"Proszę o kontakt w tej sprawie.Dzięki i pozdrawiam.
Peter Napisano 14 Wrzesień 2002 Napisano 14 Wrzesień 2002 Pytanie. Jak jest na prawdę z dostępnością podziemi Dworca Głównego. Ostatnio słyszałem od kolejarzy, że zalane pod strop ?
Krzysiek(?) Napisano 14 Wrzesień 2002 Napisano 14 Wrzesień 2002 WitamJestem chętny do współpracy, sorki że tak późno ale nie było mnie przez pewien czas.Pozdrawiam Krzysiek(?)
Pulsak Napisano 14 Wrzesień 2002 Napisano 14 Wrzesień 2002 bardzo cieszy mnie poruszenie tego tematu!!:)teraz panowie trzeba tylko meskich decyzji i do dzieła!!!Pozdro dla wszystkich!darz dół:)
past Napisano 15 Wrzesień 2002 Napisano 15 Wrzesień 2002 a ilu z was będzie na zlocie bo nie wiem czy jechać?????
Krzysiek(?) Napisano 15 Wrzesień 2002 Napisano 15 Wrzesień 2002 WitamPrawdopodobnie też mnie nie będziepozdrawiam Krzysiek(?)
Gość Napisano 22 Wrzesień 2002 Napisano 22 Wrzesień 2002 Widze ze spotkanie skonczylo sie nim zdazylo sie zaczac:)szkoda...pomysl wroclawskiej grupy nie jest zły!!:)pozdr.
Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 Spotkanie było.. niestety tylko dwóosobowe. Jest natomiast strona, ale narazie w komputrze. Do końca tygodnia będzie miała jakiś adres w necie.
Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 jek piszesz o tym w piątek o 15 to niestety trochę wczesna pora. A na stronkę czekam z niecierpliwością
Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 rowniez czekan na te stronke z niecierpliwoscia:)mam nadzieje ze podasz adres na forum:)kurde znowu zapomnialem sie zalogowac!!:)
Gość Napisano 26 Wrzesień 2002 Napisano 26 Wrzesień 2002 siedzę trochę w temacie, mam trochę materiałów z archiwów...
Gość Napisano 26 Wrzesień 2002 Napisano 26 Wrzesień 2002 Być może juz niedługo będzie ciekawa siedziba dla eksploratorów we Wrocławiu....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.