Skocz do zawartości

Podziemny Wrocław

Gość zazel.libijski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Poszukuję chętnych do wymiany info o podziemnym Wrocławiu oraz o walkach o niego w 1945 roku-niewykluczam możliwości wspólnych penetracji podziemii
Napisano
mam dość dużo inforamcji o walkach o Wrocław , co do podziemi to większość jest niedostępnia , a te co są dostępnie można szybko i bezproblemowo obejrzeć
Napisano
Jestem z Wrocka. Też szukam takich miejsc. Zwiedziłem tunel pod torami łaczący ZNTK z ul Jedności Narodowej. Niestety nie wiem co to dokładnie było.
Poszukuje też informacji o budowlach nad Odrą umiejscowionych w okolicach dworca Popowice.
Napisano
Panowie,a moze by sie tak kiedys spotkac przy piwku i przedyskutowac temat Festung Breslau??trzeba przyznac ze nie ma ciekawszego tematu jesli chodzi o jego zagadki niz podziemny wrocław",a kto moze zajac sie ta sprawa jak nie wrocławianie??jak mawial pewien madry człowiek poszukiwacze z WROCŁAWIA-Łączcie się!!"darz dół:)
Napisano
dobra myśl !!! ja osobiście nie mogę... brak czasu. Proponuje założyć jakąś stronke, nie graficzną ale merytoryczną i tam umieszczać nasze wnioski itp. Moge się zając najpierw rozkładem strony a póxniej moze jakieś pomysły mi same wpadną.
Napisano
Witam serdecznie wszystkich Wrocławiaków i nie tylko.Nareszcie jakiś dobry pomysł spotkamy się przy piwku i omówimy sprawy Wrocławia.Jestem za.Sam trochę myszkuję po podziemiach i poszukuję ludzi z Wrocka z którymi mógłbym wymienić informacje na temat Wrocka.Trzeba się jakoś zgadać.Myślałem nawet o zorganizowaniu grupy exploracji Wrocławia"Proszę o kontakt w tej sprawie.Dzięki i pozdrawiam.
Napisano
Pytanie. Jak jest na prawdę z dostępnością podziemi Dworca Głównego. Ostatnio słyszałem od kolejarzy, że zalane pod strop ?
Napisano
bardzo cieszy mnie poruszenie tego tematu!!:)teraz panowie trzeba tylko meskich decyzji i do dzieła!!!Pozdro dla wszystkich!darz dół:)
Napisano
Widze ze spotkanie skonczylo sie nim zdazylo sie zaczac:)szkoda...pomysl wroclawskiej grupy nie jest zły!!:)pozdr.
Napisano
Spotkanie było.. niestety tylko dwóosobowe. Jest natomiast strona, ale narazie w komputrze. Do końca tygodnia będzie miała jakiś adres w necie.
Napisano
jek piszesz o tym w piątek o 15 to niestety trochę wczesna pora. A na stronkę czekam z niecierpliwością
Napisano
rowniez czekan na te stronke z niecierpliwoscia:)mam nadzieje ze podasz adres na forum:)kurde znowu zapomnialem sie zalogowac!!:)
Napisano
siedzę trochę w temacie, mam trochę materiałów z archiwów...
Napisano
Być może juz niedługo będzie ciekawa siedziba dla eksploratorów we Wrocławiu....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie