gudek82 Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 Witam wszystkich mam prośbe, chodzi mi o pomoc w ustaleniu od jakiego czołgu pochodzi to ogniwo z góry dzieuje za pomoć pozdrawiam Gudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 i foto z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 ups nieweszło może teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 wydaje mi się że to od Rosyjskiego działa samobierznego , ta fotkanie zbyt dużo mówi , szkoda że nie całe ogniwko tylko fragmęt.Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
gudek82
Witam wszystkich mam prośbe, chodzi mi o pomoc w ustaleniu od jakiego czołgu pochodzi to ogniwo z góry dzieuje za pomoć pozdrawiam Gudek
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.