Saper.17 Napisano 22 Maj 2004 Autor Share Napisano 22 Maj 2004 Witam dorwałem pojemnik chyba niemiecki.Bo ma charakterystyczne zapięcie .Za odpowiedzi z góry dziękuje. :)Pozdro Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Jeżeli jest czymś w środku wyłożony ,to może byc to pojemnik na jakieś przyrządy celownicze.Ja z kolei mam cos podobnego i trafiłem tego w jednym miejscu 4 sztuki - zrobie na dniach zdjęcie i wrzucę do identyfikacji ,bo też nie wiem co to.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Trochę wygląda jak pojemnik na smar do polskiej armaty.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 22 Maj 2004 Autor Share Napisano 22 Maj 2004 Witam dorwałem pojemnik chyba niemiecki.Bo ma charakterystyczne zapięcie .Za odpowiedzi z góry dziękuje. :)Pozdro Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 22 Maj 2004 Autor Share Napisano 22 Maj 2004 Zapięcie .Wygląda jak niemieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 22 Maj 2004 Autor Share Napisano 22 Maj 2004 jeszcze jedna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 jakies wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 Jest w środku czymś wyłożony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wader Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 termos?, chyba ze ma cienkie scianki-moge sie mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 Witam dzięki za odpowiedż.Niczym niejest wyożone w sirodku.A wymiaey to ok 25cm x 15cmPozdro.SaperPsJa syszalem że to może być pojemnik na smar do bryczki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Saper.17
Witam dorwałem pojemnik chyba niemiecki.
Bo ma charakterystyczne zapięcie .
Za odpowiedzi z góry dziękuje. :)
Pozdro Saper
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.