Etam Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 Prosze o identyfikację i ewentualną wycenę.Pozdrawiam i dzieki.Etam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etam Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 Prosze o identyfikację i ewentualną wycenę.Pozdrawiam i dzieki.Etam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej G Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Korzystając z okazji - czy ktos trafił taki jak ten na zdjęciu?Kiedyś juz pytałem o niego na forum głównym ale bez odzewu.Etam nic nie powiesz o tym ciekawym trafieniu ? Uchyl rombka .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej G Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 I druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 jest to medal dla strazy granicznej, za dlugoletnia sluzbe czy cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 to chyba byl KVK bez mieczy dla luftwaffesam znalazles??? nie dosc czesto sie trafiaa to male to nei wiem co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Tu jest stronka :http://www.tjelvar.se/legioncondor/legion_condor.htm poz.slaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej G Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 A to nie jest przypadkiem za Hiszpanie " dla legionistów z Condora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej G Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Cześć Slaw - byłes szybszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Cześć Maciej- do niemieckich odznaczen polecam stronkę:http://www.tjelvar.se/ - to właśnie z niej dałem poprzedniego linka.poz sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej G Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Tak na marginesie Etam mógłbyś sie pochwalić okolicznościami tarfienia tych odznak.Slaw dzięki . Zaraz zgrywam do ulubionych i przeglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Jezeli to oryginał to pieknie gratulacje !!Krzyz nadawany za uczestnictwo w wojnie domowej w hiszpani oczywiscie po stronie generalisimusa.Ustanowiony został w 1939 r ta wersja akurat była nadawana uczestnikom cywilnym, wersja z mieczami uczestnikom bioracym udział w działaniach bojowych.Zrob zdj tyłu ze znakami producenta to postaram podać ceny na aukcjach ./// jezeli cos na temat wartosci to nie to forum choc wiem po ile takie cacka biegaja w europie na giełdach/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etam Napisano 21 Maj 2004 Autor Share Napisano 21 Maj 2004 Ten kto mnie zna wie że to napewno orginał.Na odwotnej stronie niema nic poza zapinką.Dodałem scan dla sprawdzenia.To ile to kosztuje?Etam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Mój katalog podaje za wersję brązową 344 euro. Gratulacje... i procent za sprzedanie dobrego wykrywacza;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etam Napisano 21 Maj 2004 Autor Share Napisano 21 Maj 2004 To nie wykrywacz,to fart :-)))Pozdrawiam i dzięki za pomoc.Etam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etam Napisano 21 Maj 2004 Autor Share Napisano 21 Maj 2004 Raned,dzieki i może wiesz coś jeszcze o tej małej tarczce .Etam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Co do znaczka kombatantów na tej samej stronce co podałem :http://www.tjelvar.se/veteran/nsrkb.htm poz Slaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Etam
Prosze o identyfikację i ewentualną wycenę.
Pozdrawiam i dzieki.
Etam.
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.