Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga Uwaga wraz z kolegą (+) załozyliśmy czat dla reenactorów! Wejście przez strone GRH ielone Diabły": http://www.zielonediably1.republika.pl/chat.htm a dla grup chcących umieścić wejście na własnej stronie kod prześlę pocztą. Grupy które umieszczą strone z czatem u siebie proszone są o kontakt ze mną i podanie kandydatury członka grupy na operatora pokoju. Pozdrawiam i czekam na kontakt.
Obergefr. Thomas Wolf
1.FJR

szanowny kolego panzergrenadier .... nie bylem na waszym czacie i nie mam pojecia o co ci chodzi ... takze nie zarzucaj mi jakiegos wyssanego z palca chamstwa, a jezeli zalezy ci na tym zeby nikt sie pod nikogo nie podszywal to wprowadz logowanie na tym czacie. bo z tego cvo widze to rownie dobrze moge sie tam zalogowac jako ty i tez narobic jakiegos balaganu ... takze troche spokoju i rozwagi,

sprawa wyjasniona: napisałem do panzergrenadiera" i sprawa dla mnie jest jasna jak słonce - ktos sie pode mnie podszywał .... takze jezeli zdarzy sie Wam taka sytuacja ponownie prosze o informacje na mail: bolass@poczta.onet.pl

Jestem tam w stanie być od 20 do 22 prawie codziennie.
A później to już nie obiecuje... Teraz też jestem, jakbym spał to się można odzywać na gg:4508163. Pozdrawiam!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie