Panzergrenadier Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 Uwaga Uwaga wraz z kolegą (+) załozyliśmy czat dla reenactorów! Wejście przez strone GRH ielone Diabły": http://www.zielonediably1.republika.pl/chat.htm a dla grup chcących umieścić wejście na własnej stronie kod prześlę pocztą. Grupy które umieszczą strone z czatem u siebie proszone są o kontakt ze mną i podanie kandydatury członka grupy na operatora pokoju. Pozdrawiam i czekam na kontakt.Obergefr. Thomas Wolf1.FJR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 Panie Bloas jak ma pan na powitania odpowiadać spadaj" to nie musi pan pojawiać sie na tym czacie bo jst pan pierwszą osobą ktora zamiast łączyć srodowisko tylko je dzieli swoim chamstwem. A pozostałych zapraszam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 miało być Bolas ale myśle że i tak nikt nie miałby żadnych wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 szanowny kolego panzergrenadier .... nie bylem na waszym czacie i nie mam pojecia o co ci chodzi ... takze nie zarzucaj mi jakiegos wyssanego z palca chamstwa, a jezeli zalezy ci na tym zeby nikt sie pod nikogo nie podszywal to wprowadz logowanie na tym czacie. bo z tego cvo widze to rownie dobrze moge sie tam zalogowac jako ty i tez narobic jakiegos balaganu ... takze troche spokoju i rozwagi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 28 Maj 2004 Autor Share Napisano 28 Maj 2004 Odpisałem ci na miala. A jako administrator narazie nie mam fizycznej możliwości przyjmowania tylko ludzi na stałych nickach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 sprawa wyjasniona: napisałem do panzergrenadiera" i sprawa dla mnie jest jasna jak słonce - ktos sie pode mnie podszywał .... takze jezeli zdarzy sie Wam taka sytuacja ponownie prosze o informacje na mail: bolass@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 28 Maj 2004 Autor Share Napisano 28 Maj 2004 Właśnie. Sory Bolek masz piwko na Tomaszowie u mnie :) A ty skurwysynu co się pod ludzi podszywasz i macisz i tak cie dorwiemy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 A mozeby tak ustalic jakies godziny spotkan na chacie? np. od 22. Tak zeby bylo wiadomo, o ktorej wchodzic, zeby ktos byl z kim mozna pogadac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Jestem tam w stanie być od 20 do 22 prawie codziennie.A później to już nie obiecuje... Teraz też jestem, jakbym spał to się można odzywać na gg:4508163. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 20-22 to dobre pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.