YoWheris Napisano 19 Maj 2004 Autor Napisano 19 Maj 2004 Ciekawe. Wyggląda na to że w woj. Wielkopolskim nie ma żadnych ciekawych starych:fortyfikacji, fabryk, zamków itp. Spójcie tylko na listę odkrywcy Wielkopolska zupełnie pusta. Trzeba się za to zabrać. Dopisujcie swoje posty. Czy Wielkopolska już jest taka uboga w te historyczne zabudowania?Jak wyglądamy przy innych województwach?
YoWheris Napisano 19 Maj 2004 Autor Napisano 19 Maj 2004 Trzeba się wkońcu wziąść za uaktualnianie tej stronki. Bo wiadomości na niej są coraz to starsze lub nieadekwatne do rzeczywistości.
Krzysiek(?) Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 WitamO ile pamiętam w tamtym roku pytałem O co dalej z tym działem, dowiedziałem się że lada dzień :) i tak do dnia dzisiejszego, niestety.Pozdrawiam Krzysiek(?)
Gość Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 przeciez mozecie sami podsylac sugestie i informacje. no bo kto mialby sie tym zajac? redkacja musialaby oddelegowac specjalnego czlowieka. a znajac zycie jak by to zrobil to zaraz pojawia sie glosy ze owszem opisano fabryke w krzywopolu, ale tam jeszcze byl bunkier, baza ubootow i tajne laboratorium. chyba wiec musimy sami tworzyc ten dzial :)
Bocian Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Życie weryfikuje plany. Działem tym miał sie opiekować znany nam wszystkim kolega z naszego forum ... i męczony przez okres 6 miesięcy poległ na tych paru wpisach :)Jego formuła wyklucza mozliwość bezpośredniego dodawania wpisów przez użytkowników. Za to proponuję powstanie działu Gdzie warto szukać" formuła podobna z mapką z tą różnicą że wpisów będzie mógł dokonać każdy zalogowany użytkownik serwisu.Przykładowa zawartość:nazwa miejsca, najbliższa miejscowość, miejsce poszukiwań, co można znaleźć, jakie obiekty obronne w okolicy, opis, polecana literatura, całość w kształcie mapki, spis sortowany według najbliższej okolicy.
past Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 jestem za , opcja z dodawaniem mapki też musi być . W końcu każdy ma jakieś miejsce które może ujawnić ! :-))
gudek82 Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Witam panowie. Pytanko do Bociana o ile dobrze zrozumiałem chcesz utworzyć nowy dzial gdzie warto szukać itp. Osobiscie watpie w sukces tego działu. Z reguły każdy z odkrywców" po cześci jest egoistą powątpiewam czy ktoś z nas chciałby dzielić się naszymi tzw. miejscówkami. Ziemie polskie to nie Stalingrad że byle gdzie wejdziemy z piszczałką i mamy super miejscówke na kilka tygodni poszukiwań . Z doświadczenia wiem że znalezienie dobrego miejsca wymaga cierpliwości i zachodu. Więc niewróże wielkiej przyszłości temu pomysłowi. Tak bynajmniej ja to rozumuje. Pzdr. Gudek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.