Skocz do zawartości

LISTA ODKRYWCY

YoWheris

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ciekawe. Wyggląda na to że w woj. Wielkopolskim nie ma żadnych ciekawych starych:fortyfikacji, fabryk, zamków itp. Spójcie tylko na listę odkrywcy Wielkopolska zupełnie pusta. Trzeba się za to zabrać. Dopisujcie swoje posty. Czy Wielkopolska już jest taka uboga w te historyczne zabudowania?Jak wyglądamy przy innych województwach?
Napisano
Trzeba się wkońcu wziąść za uaktualnianie tej stronki. Bo wiadomości na niej są coraz to starsze lub nieadekwatne do rzeczywistości.
Napisano
Witam
O ile pamiętam w tamtym roku pytałem O co dalej z tym działem, dowiedziałem się że lada dzień :) i tak do dnia dzisiejszego, niestety.

Pozdrawiam Krzysiek(?)
Napisano
przeciez mozecie sami podsylac sugestie i informacje. no bo kto mialby sie tym zajac? redkacja musialaby oddelegowac specjalnego czlowieka. a znajac zycie jak by to zrobil to zaraz pojawia sie glosy ze owszem opisano fabryke w krzywopolu, ale tam jeszcze byl bunkier, baza ubootow i tajne laboratorium. chyba wiec musimy sami tworzyc ten dzial :)
Napisano
Życie weryfikuje plany. Działem tym miał sie opiekować znany nam wszystkim kolega z naszego forum ... i męczony przez okres 6 miesięcy poległ na tych paru wpisach :)
Jego formuła wyklucza mozliwość bezpośredniego dodawania wpisów przez użytkowników.

Za to proponuję powstanie działu Gdzie warto szukać" formuła podobna z mapką z tą różnicą że wpisów będzie mógł dokonać każdy zalogowany użytkownik serwisu.

Przykładowa zawartość:

nazwa miejsca, najbliższa miejscowość, miejsce poszukiwań, co można znaleźć, jakie obiekty obronne w okolicy, opis, polecana literatura, całość w kształcie mapki, spis sortowany według najbliższej okolicy.
Napisano
jestem za , opcja z dodawaniem mapki też musi być . W końcu każdy ma jakieś miejsce które może ujawnić ! :-))
Napisano
Witam panowie. Pytanko do Bociana o ile dobrze zrozumiałem chcesz utworzyć nowy dzial gdzie warto szukać itp. Osobiscie watpie w sukces tego działu. Z reguły każdy z odkrywców" po cześci jest egoistą powątpiewam czy ktoś z nas chciałby dzielić się naszymi tzw. miejscówkami. Ziemie polskie to nie Stalingrad że byle gdzie wejdziemy z piszczałką i mamy super miejscówke na kilka tygodni poszukiwań . Z doświadczenia wiem że znalezienie dobrego miejsca wymaga cierpliwości i zachodu. Więc niewróże wielkiej przyszłości temu pomysłowi. Tak bynajmniej ja to rozumuje. Pzdr. Gudek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie