Tanto Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 Dziś w lesie niedaleko Polic eksplodowała 250 kg bomba z okresu wojennego. Znalazł ją człowiek który szukał w lesie meteorytów (?), na szczęście nie był to jeden z tych co to jak znajdą to przysypią i idą dalej z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku, więc do eksplozji doprowadzili saperzy. Stwierdzili że zbyt ryzykownejest przewożenie na poligon i załatwili sprawę na miejscu. http://szczecin.tvp.pl/live/Kronika_z_17_maja_2004_(poniedzialek).asf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Przecież my wszyscy szukamy właśnie meteorytów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Huk był niezły, ja akurat wracałem ze sklepu i nagle BUMM!!Ludzie powyłazili z budynków bo pewnie myśleli że Bin Laden atakuje;))A znależli koło Trzeszczyna, jakiś 1 km od Polic. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Gambit ma racje kazdy z nas szuka w lesie meteorytów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Mnie interesuja meteoryty przede wszystkim nieduzych wielkosci, mniej wiecej wielkosci monety, odznaki, klamerki. Kolege interesuja za to meteoryty wieksze, dzieki czemu swietnie sie uzupelniamy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.