Domino(*) Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 Witam!na śmietnisku wykopałem takie coś, wydaje mi sie że to jakiś identyfikator psi mam racje? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 a tu druga strona, z psem i numerek... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 I owszem, psi numerek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 pewnie Szarika :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 Dzięki:)) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Różne niemieckie psie numerki widziałem, ale trójkątnego jeszcze nie... To dopiero jest pole do popisu dla kolekcjonerów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Raczej jakiegoś Schweinhunda ;-).pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Domino(*)
Witam!
na śmietnisku wykopałem takie coś, wydaje mi sie że to jakiś identyfikator psi mam racje?
Pzdr
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.