szaman3 Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Witam.Proszę o pomoc w ustaleniu czego jest ta rurka i kto tego używał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Witam, nie wiem od czego to jest, ale było by dobrze jakbyś podał długość bo zdjęcie tego nie pokazuje.pozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Widze ze pisałem w momencie dodawania zdjęcia:)pzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 Dzięki za odzew.A może ktoś rozpoznaje te sygnatury?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Coś podobnego widziałem na motobajzlu, tylko że stalowe, lakierowane na zielono.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
szaman3
Witam.
Proszę o pomoc w ustaleniu czego jest ta rurka i kto tego używał.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.