okejos Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 czy to moga byc szkopskie saperki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Może i szkopskie... Aleś towaru nazwłóczył :) A buteleczek jakichś nie było? ;)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 ano buteleczek nie było. ale ja grzeszny zapominam o koledze i na buteleczki zapomniałem popatrzec. mea culpa. sie poprawie :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 No! Ja myslę! :) A kolega szanowny nie wie ,co to za chlebaczek? ---> http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&id_forum=0&ktory=84098#84098pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
czy to moga byc szkopskie saperki ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.