okejos Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 witam znalazłem dziwny fancik z tyłu jest taki napis czy ktos mi przetłumaczy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 sorry za byki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ballad Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 WitamCiekawe znalezisko-może to trop do Bursztynowej Komnaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 raczej szaberek jakiegoś szkopka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 czy jakiemuś pospolitemu szabrownikowi chciałoby się maszynowo oznaczać fanty? Albo był niepospolitym szabrownikiem albo może to część kolekcji jakiegoś pseudomuzeum?PZDR MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 witam znalazłem dziwny fancik z tyłu jest taki napis czy ktos mi przetłumaczy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 a tak to wygląda z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
witam znalazłem dziwny fancik z tyłu jest taki napis czy ktos mi przetłumaczy ??
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.