Skocz do zawartości

Rejestracja | Identyfikacja

kloki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mysle iż po rejestracji da sie dojść co to był za pojazd.Niemcy sa i byli tak skrupulatni ze pewneie zachowali dokumnety w ktorych będa zarejstrowane auta wojskowe weaz z rejestracjami.Mysle iż mozesz spróbowac w jakimś archiwum państwowym w niemczech badz w jakims urzędzie komunikacyjnym.

pzdr

Sanshin
Napisano
OK.. Numery to | WH - 1750219 |.. Będę wdzięczny za każde informacje na temat pojazdu o tych numerach..
Napisano

Witam

Mam podobny problem. Mam fotkę z niemcami (załączona) i na szybie pierwszego jest jakaś naklejka z koniem a na błotniku drugiego litery WH jakaś flaga i coś jeszcze. czy da się z tego coś odcyfrować

pozdrawiam miggi1

Napisano
Nie wiem zdjęcia miały być z przemyśla ale rzeczywiście to chyba jest rzeszów jak będę przejazdem spróbuje porównać

dzieki za podpowiedź miggi1
Napisano
Sprawdż czy na pewno jest 7 cyfr, bo nie znalazłem żadnej z 7 cyframi.Tylko z 6-cioma
Wehrkreis XVII Linz (Donau) = WH 170.000-179.999
Napisano
Nie jestem tu pewien, ale jest chyba 1 tam miedzy 2 a 9. Jest miejsce, słabo widoczna cyfra. W tym miejscu jednak jest najbardziej oblepione".
Napisano
Były numery rejestracyjne WH siedmiocyfrowe - popatrz sobie na fotkach z epoki. Jednak numerów rozpoczynających się od 2000000 nie widziałem.'

pzdr

bjar_1
Napisano
Miggi, ten proporczyk na lawym blotniku oznacza, iz pojazd ten nalezy do dowodztwa baonu piechoty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie