Skocz do zawartości

Dobieszowice 2004

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
No ależ oczywiście z kilku moich, jednego Ci odstąpie, co prawda dostał z rykoszetu ale przeżył. Więc TY go po bohatersku i w uczciwej, rycerskiej walce dobiłeś honorowo ładunek kulminacyjnym 12,5 kg }:PPPPP

Witam
Jako sekretarz stowarzyszenia Pro Fortalicium" organizatora imprezy na schronoe w Dobieszowicach. Składam serdeczne dzięki dla grup rekonstrukcyjnych odtwarzających stronę niemiecką,czyli Zielonych Diabłów,oraz (o ile dobrze pamiętam) Panzergrenadierów i całej reszty.
Pozdrowienia dla Adriana i całej ekipy spadochroniarzy,byliście rewelacyjni!!!

Pozdrówka

Świerze zdjęcia pojawiły się też na naszej stronie, na którą serdrcznie zapraszam. Wkrótce pojawi się też krótki opis zdarzeń widziwnych przez polskiego żołnierza z poziomu okopu :))))

http://www.cytadela.friko.pl/

Dołącze do tego Towarzystwa Wzajemnej Adoracji - czyli ludzi, którym podobała się akcja Dobieszowice". Muszę nawet powiedzieć, że to była najbardziej udana impreza reenactorska, w której wziąłem udział.

Pozdrawiam wszystkich uczestników imprezy oraz ekipę Pro Fortalicjum".

Łoś

A ja tutaj chciałbym pochwalić Funky'ego. Według mnie najbliższy mojemu ideałowi żołnierz IIRP. Tak Cytadela trzymać!

Aufklärungs-Abteilung 7
4.Panzer-Division

Feldwebel Mongo

Skoro jesteśmy przy chwaleniu Funky'ego to ja również dołącze swoje podziękowania dla człowieka, który w moim mniemaniu, wprowadził mnie w Wasz - w właściwie już Nasz, piękny świat wojenek, pieśni i ogniskowych kiełbasek.
A najlepsze jest to że teraz jest moim wrogiem! :PPP Przepraszam i dzięki Krzysiu! ( postaram się jakoś nie trafiać )

Hrrr, Hmrr!!!
Strzelec Funki. Cie chollerrka!!! Co to za spoufalanie sie z wrogiem. V kolumna jakas czy co?! Pochwały od szkopów. Konjec siwjata!!!!!

Kapral Miazaga
PS Też bawiłem się świetnie. Gratulacje dla organizatorów i wszelkiej maści rekonstruktorów:)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie