Panzergrenadier Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 co wy też powiecie unter... unter Flieger :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 12 Maj 2004 Autor Share Napisano 12 Maj 2004 Nieeee tylko nie tooooo... Verdammt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 no więc zgodzisz sie ze mną ze jeden przeżył? i potem JA go wysadziłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 12 Maj 2004 Autor Share Napisano 12 Maj 2004 No ależ oczywiście z kilku moich, jednego Ci odstąpie, co prawda dostał z rykoszetu ale przeżył. Więc TY go po bohatersku i w uczciwej, rycerskiej walce dobiłeś honorowo ładunek kulminacyjnym 12,5 kg }:PPPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 poczekaj do Tomaszowa... będą pompki, biegi, nauka zdobywania gniazda KM, floryda a moze nawet i ugieł :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryzys1945 Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 WitamJako sekretarz stowarzyszenia Pro Fortalicium" organizatora imprezy na schronoe w Dobieszowicach. Składam serdeczne dzięki dla grup rekonstrukcyjnych odtwarzających stronę niemiecką,czyli Zielonych Diabłów,oraz (o ile dobrze pamiętam) Panzergrenadierów i całej reszty.Pozdrowienia dla Adriana i całej ekipy spadochroniarzy,byliście rewelacyjni!!!Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Świerze zdjęcia pojawiły się też na naszej stronie, na którą serdrcznie zapraszam. Wkrótce pojawi się też krótki opis zdarzeń widziwnych przez polskiego żołnierza z poziomu okopu :))))http://www.cytadela.friko.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Dołącze do tego Towarzystwa Wzajemnej Adoracji - czyli ludzi, którym podobała się akcja Dobieszowice". Muszę nawet powiedzieć, że to była najbardziej udana impreza reenactorska, w której wziąłem udział. Pozdrawiam wszystkich uczestników imprezy oraz ekipę Pro Fortalicjum".Łoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Ja dziękuje za pozdrowienia i też pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 A ja tutaj chciałbym pochwalić Funky'ego. Według mnie najbliższy mojemu ideałowi żołnierz IIRP. Tak Cytadela trzymać!Aufklärungs-Abteilung 74.Panzer-Division Feldwebel Mongo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Osobista pochwała od mongo, nonono :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Jestem wzruszony,... ale nagrodę odbiorę:))))))Pozdrawiam Funky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 uścisk ręki mongo odciśnięty w betonie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 18 Maj 2004 Autor Share Napisano 18 Maj 2004 Skoro jesteśmy przy chwaleniu Funky'ego to ja również dołącze swoje podziękowania dla człowieka, który w moim mniemaniu, wprowadził mnie w Wasz - w właściwie już Nasz, piękny świat wojenek, pieśni i ogniskowych kiełbasek.A najlepsze jest to że teraz jest moim wrogiem! :PPP Przepraszam i dzięki Krzysiu! ( postaram się jakoś nie trafiać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecenas Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Funky na prezydenta!!!Ja też sie dołączę do podziękowań za pomoc w organizacji imprezy. Mocno mi Krzysiu życie ułatwiłeś i to należy docenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmiazga Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Hrrr, Hmrr!!!Strzelec Funki. Cie chollerrka!!! Co to za spoufalanie sie z wrogiem. V kolumna jakas czy co?! Pochwały od szkopów. Konjec siwjata!!!!!Kapral MiazagaPS Też bawiłem się świetnie. Gratulacje dla organizatorów i wszelkiej maści rekonstruktorów:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 klimat był zajebisty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Chopy ale żem spurpurowiał od tych pochwał :)))))))))Faktycznie to była jedna z lepszych imprez, myślę że za rok będzie jeszcze lepiej.Funky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 tysz wpadniemy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 I o to chodzi panowie, nieważne, czy Niemiec, Polak, Ruskij, ważne, że nasze środowisko się integruje. I tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 z kimś cza walczyć w końcu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 hehehe ja gasiłem wokól siebie bo mi sie samo podpaliło po tym jak odpaliłem hukową :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 hyyh ale prznjamiej choloty pilnowac nie musiales :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 własnie z tą chołotą to problem... co jakaś fajna fota wyszła to ktos w tle... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecenas Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Spoko spoko panowie, wiemy co nie wyszło z pilnowaniem widzów, mamy już opracowany plan jak temu zaradzić. Na następnej imprezie będzie tylko lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.