Gość Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 Hello!! Machnąłem 3 temat z Lublina-o cierpieniu na podstawie literatury XX wieku.W zasadzie sama literatura wojenna(Medaliony",Borowski,itd.+kilka innych utworkow).Wiem od nauczycielki,ze utwory dobre,ale czy na temat pisałem-czort wie;???Ale jestem dobrey myśli;)). Pozdrawiam,koMandir.
bjar_1 Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 Eee... parodia! :D Machnąłem 3 temat ze świętokrzyskiego - w skrócie aprezentuj te dzieła literackie (filmowe ,muzyczne) które napełniły Cię optymizmem ,wiarą w człowieka i w wartość jego działania". No i pojechałem o Dżumie" ,Ludziach bezdomnych" ,Opowiadaniach" Borowskiego i Liście Schindlera". :) 6 stronic.Bułeczka z masłem - jutro historia.pozdrawiam!bjar_1
greg83pp Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 Hej !Ja miałem to samo co KoMandir :) Ale były luzy. parodia :D ,wszystko ściągnolem , jeszcze na godzine światlo ktoś w szkole zrąbał :) Jeden wielki cyrk - jutro historia, tu może nie być luzacko...:Ppozdr:)Grzesiek
bjar_1 Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 Spoko jest Grzesiek - trafimy na coś związane z II w.ś. A jak nie ,to mam cały worek ściąg z różnych epok.Powodzenia jutro panowie!!!Michał H. z.t.j. bjar_1
greg83pp Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Hej !Ja trafiłem :) -totalitaryzmy Ipoł. XX wieku ( ZSRR Niemcy Włochy ) - nawaliłem 9 stron :)jadę pić :)Pozdr :DGrzesiek
bjar_1 Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Ja średnio - kultura i gospodarka Polski 1944-56 i jej wpływ na propagandę władzy ludowej" czy coś w tym stylu. Namachałem 6 stron i jest dobrze ,ale parodie były jeszcze lepsze niż wczoraj!pzdrbjar_1
sq5ja Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Widze że jest tu nas trohe, dziśpisałem geografie,uważam że człkiem nieźle. Pozdrowienia dla wszystkich maturzystów. Będzie dobrze, a po maturach do piszczałek ;)
bjar_1 Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Spokojnie ,po jakich maturach? :) Ja to jutro uderzam do lasu!A 17.V pochwalę się tutaj ocenami.bjar_1
Gość Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Hello, Ja dziś miałem anglika.Luzik.Nic nie pisałem bo byłem zwolniony na podstawie certyfikatu z języka.Teraz czekam na wynik z polaka-17.05,a potem rzut na taśme-19 polski ustny,a od razu 20- historia ustna. Dobrze bedzie!! Damy radę!!!Pozdrawiam,koMandir.
Jadzia Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Maćko dopisałbym sie gdybym miał kompa ale mi go cos zaraziło niestety. W każdym razie życze powodzenia wszystkim maturzystom z Forum na maturach ustnych, a sam boje sie ustnej historii:(pozdrawiam Jadzia
Maćko Napisano 14 Maj 2004 Autor Napisano 14 Maj 2004 Witam wszystkich.Ja pisałem Matme imamnadzieje ze jest ok :).Jedno zadanie doszło drogą lotniczą :) .Teraz walka na ustnych :).PZDR wszystkich.PS .Co to za G**** napalone 16 ?.Czy juz nawet na nasze forum muszą z takimi CH***** stronami wchodzic ?
Maćko Napisano 14 Maj 2004 Autor Napisano 14 Maj 2004 Mathew co to za szajs tam jest ??.Ja nie moge wchodzic bo mam eksplorera zwalonego i mi linki nie działają ..moze i lepiej... .
Gość Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Jezeli jest tu jakis Admin to niech wywali ten link tego PEDALA bo inaczej sam mu jaja URWE,,,jak kolega powiedzial nie wchodzcie tam bo szkoda czasu na resetowanie kompa...Sv
Maćko Napisano 14 Maj 2004 Autor Napisano 14 Maj 2004 Już z takimi gównami się tu pakują ??.Ania 16 ....ludzie.To niestety jest zmorą całego internetu :((.Całą tą bandę śmierdzieli powinno sie ..Zakopać :)
Mathew Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Rada dla nierozważnych, - trzeba szybko przerwać połączenie, w przeciwnym razie reset spowoduje instalacje dialerów !
Maćko Napisano 14 Maj 2004 Autor Napisano 14 Maj 2004 Ciekaw jestem czy tą zgraję cwaniaków od Stron typu :Gorąca Mariola,Napalone 16 i innych gówien można jakos znaleźć i ukarac ... przez te cholerne dialery,Trojany i inne syfy juz poraz kolejny musze system wymieniac :(.
Romel79 Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 A jak sprawdzić czy coś takiego siedzi sobie w ukryciu w moim kompie?I jak to puźniej ewntualnie to gówno wywalić ?pozdrRomel
Maćko Napisano 15 Maj 2004 Autor Napisano 15 Maj 2004 Ja uzywam Mks-vir Skaner On-line.Mozesz to znaleźć na stronie MKS-Vir.Wyłapuje i kasuje TRojany i inny syfilis.Niestety jak je kasuje to często są to pliki systemowe i po takim zabiegu mogą byc problemy .Myśle ze są inne programy pewnie lepsze ...jak na razie to stosuje ten.PZDR
1AIR1 Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 WitamNajlepsze programy do usuwania wszelkich dialerów , trojanów i szpiegów to Ad-aware 6.0 i SpyBot-Search & Destroy.Polecam je także z tego względu że mają poważny plus- są darmowe.Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 BUAHAHAHAHAHAHAHA!4 z polskiego!5 z historii i zwolniony z matury ustnej!Dzisiaj idę pić!
Gość Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 Witam, 5 z polaka ,5 z anglika pisemnego i ustnego(na podstwie certyfikatuCAE)YEAH!!!!!!!!szkoda tylko,że w środę 19 polski ustny,no i zaraz w czwartek historia ustna;////. Ale jestem dobrej mysli!!Wszystkim życzę powodzenia na ustnych!!Pozdrawiam,koMandir.
ELM_ Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 No panowie, jest dobrze, 5 z polskiego i 4 z historii,królowej nauk ;] czas na........eeeeeeeee.............uroczystosci....dionizje znaczy :P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.