Skocz do zawartości

ŁĄCZMY SIE W BÓLU

Maćko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Towarzysze.Nadchodzą kolejne matury :/,ilu jest ,,nas'' tegorocznych maturzystów na tym forum ??.Poznajmy sie i połączmy w bólu w tych ciężkich chwilach :P.HEeh a po maturze to tylko szpadel ma być ostry :D.Pozdrawiam!
  • Odpowiedzi 92
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No to zgłasza się pierwszy maturzysta - wtorek = polski ,środa = historia ( z historii luzacko - 5 dostałem z próbnej) :D Do polskiego podchodzę na freestyle'u ,coś się zawsze napisze.
Maturzystów to na forum chyba kilku będzie...
Napisano
Bjar maturzysta ?? :D Hehe bym sie nie spodziewał :P. Ja Wtorek-Polak Środa-Matma :D heeh Próbne...zdałem :DTo jest nas dwóch już :D.Bjar na Histori może dostaniesz coś o broni pancernej :P a na Polskim napiszemy temat:Twoje leśne przygody :DDD.Takich tematów rzyczę sobie i kolegom :D.PZDR
Napisano
Na Historii to liczę na coś z I albo II wojny światowej - to by się dopiero komisję zagięło he he :D

No! Maturzyści ujawniać się!
Napisano
No ja tez mogłem zdawac Historie ale po 4 klasach Humana musiałem wybrac MATME :DD,wszyscy myśleli że jestem normalny do czasu jak sie zaczęło wpisywanie przedmiotów jakie atakujemy :P.Trochę bólu i upojne lato przed nami :)).A gdzie reszta...? chłopaki niemożliwe że nas tylko 2 :/ Pochwalic sie :D!!
Napisano
Następny Mat(ie)rzysta sie kłania. Wtorek Poski,Środa Hira, bleeee...,ciężkie czasy nastały mości panowie :(
Napisano
Ja znam Jadzie :D On sie chyba tez uczy bo jego aktywnosc w ostatnich dniach znacznie zmalała :D.Ps.Michalczewski nie pękaj matura nie zając nie ucieknie :P.
Napisano
Heheh,myśle że wcale nie taki głópi :) .Trza postawić to pytanie:Czy są kopiące białogłowy w wieku Maturalnym Tj.Pełne życia i pary do kopania :).Czekamy na zgłoszenia :P.
Napisano
Cichooo....a co to tylko chłop może kopać sobie fanty?? :P.Dzieczyny bez skrępowania ...:) bjar tylko żartował :).
Napisano
Bańki ;)..Mój optymizm trzyma mnie przy życiu ..heh bo jak bym miał żyć z wiedzy dawno bym padł :D.Wątki literackie phehe....... Bjar a moze napiszesz i moją maturke?:D
Napisano
Hehe !! :)
Ja też jestem :) kurde, powturzone chyba 20 provcent materialu, z solidnymi lukami :DD czarny wtorek - polski i podobnie czarna środa - historia - O zgrozo !:P
Z probnej dostałem z polskiego 3 bo znałem na pamięc wypracowanie o opdobnym temacie :D z historii było już lepiej :) - 4 z próbnej :D
Tez się najbardziej polskiego boję, ale będzie sajgon..:)
A w środę , po wszystkim na imprezę o końca tygodnia !!:)

wszystkim w podobnej sytuacji życzę luzu, odprężenia, ostatecznie w lawce proponuję się poczuc jak niemiec w stalingradzie widzący chmarę ruskich :D

Pozdrowienia
Grzesiek
Napisano
.. i który nie ma już szans na poddanie :)

- ale zasugerowałem postawę :D - ktoś powinien dopisać - zaatakować komisję :D

Pozdr:)
Grzesiek
Napisano
Dzięi albo i nie dzięki coby nie zapeszyc.. Bjar chyba sie juz maturzysci wyczerpali na forum :P.Wychodzi na to że tylko my walczymy o Srednie Maturalne:D.
Napisano
Ok a kto miał taki mądry pomysł jak i i jutro idzie sie dotlenic w lesie ?:D .Co dopowtórzonego materiału to po próbie obliczenia to wychodzi mi układ nierównośc drugiego stopnia z dwiema niewiadomymi :D
Napisano
Witam,

no cóż,ja także we wtorek zaczynam Akcję MATURA 2004";//. Najpierw we wtorek polski pisemny(aargh-masakra),w środę za to zwolniony jestem,bo wybrałem angielski i w zeszłym roku zdałem certyfikat;))(yess).A potem ustny polski no i ustna historya;p.(bo na ustny tez anglik wybralem i tez zwolniony jestem). Zycze wszystkim innym maturzystom z forum(no i sobie tez;) POWODZENIA i połamania piór!!

POZDRAWIAM, koMandir.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie