sapertorun Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 Witam!Czy jest ktos kto zna sie na zapalniczkach?Jest to wykopek,znaleziony na miejscu trzymania więzniów angielskich.Czy ktos jest w stanie potwierdzic ze mogła ona być ich własnością.Pozdrawiam Kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 To jej spód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 I jeszcze jedna niestety niekompletna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grendel Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Takiej zapaliczki, jak ta pierwsza uzywalem wpoznych latach siedemdziesiatych, wiec wydaje mi sie , ze zwiazek z obozem jenieckim jest co najmniej przypadkowy;o)PozdrowieniaGrendel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 Byc może ja też pamietam takie zapalniczki.Może ktos ja tam zgubił,ale moze jest ktoś na forum kto zbiera zapalniczki i wie jakie model w jakich latach były produkowane .Moze ktoś ma jakies linki?.Pozdrawiam Kolegów używających zapalniczki:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sapertorun
Witam!
Czy jest ktos kto zna sie na zapalniczkach?
Jest to wykopek,znaleziony na miejscu trzymania więzniów angielskich.Czy ktos jest w stanie potwierdzic ze mogła ona być ich własnością.Pozdrawiam Kolegów.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.