sapertorun Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 Na guziku jest napis:NOE&SCHULZE. POTSDAM.Czy ktoś wie gdzie wisiał taki guzik?Pozdrawiam Kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Jak dla mnie to są to typowe cynkowe guziki od bielizny ,tylko ten pierwszy jest sygnowany nazwą wytwórcy.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Też mam taki z napisem Kriegsmarine ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 Ten mój jest miedziany na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Może były i miedziane. Ja wykopuję tego typu tylko z cynku i aluminium. Ale guzik bieliźniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 Na guziku jest napis:NOE&SCHULZE. POTSDAM.Czy ktoś wie gdzie wisiał taki guzik?Pozdrawiam Kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sapertorun
Na guziku jest napis:NOE&SCHULZE. POTSDAM.
Czy ktoś wie gdzie wisiał taki guzik?Pozdrawiam Kolegów.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.