Skocz do zawartości

Viking vs. Rutus

Gość ...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jestem mniej niż początkujący i mam w związku z tym pytanie : co kupić - Vikinga VK 30 czy Rutusa First+ ?
Bardzo dziękuję za opinie i rady.
Napisano
pare lat temu mój wybór padł na Vikinga ale sprzedawcy nawet nie chciało sie odpowiedzieć na mój e-mail i dlatego swoje szukanie zaczołem z Baunty Hunterem, co wcale nie znaczy że jest on lepszy - Vikinga nigdy nie dane mi było poznać
Napisano
Zawsze odpowiadam na zadawane mi pytania, niewykluczone, email kolegi z jakiś powodów do mnie nie dotarł.
Co do postawionego tutaj pytania to uważam, że mogłaby na nie odpowiedzieć osoba, która miała możliwość przetestowania obu wykrywaczy bez uprzedzeń i uważam, że takiej osoby nie ma. Jest to źle zadane pytanie i zazwyczaj na podobne nie pada zbyt wiele odpowiedzi, no chyba że tzw. naganiaczy.
Napisano
Bardzo dziękuję, sądziłem, że znajdę kogoś, kto miał do czynienia z obydwoma wykrywaczami.
A jak poprawnie, w/g Ciebie, powinno brzmieć pytanie ???
Napisano
Nie wiem jak powinno brzmieć pytanie, ale wydaje mi się, że każdy musi popełnić kilka błędów, aż nie znajdzie wykrywacza, który będzie mu odpowiadał. Radzę zebrać możliwie dużo materiałów, przeanalizować je, porozmawiać z dystrybutorami czy producentami i na coś się zdecydować. Jeżeli to nie będzie to można sprzedać (zazwyczaj ze stratą) i szukać dalej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie