Saper.17 Napisano 8 Maj 2004 Autor Share Napisano 8 Maj 2004 Tak jak w temacie . Znalazłem ją na strychu razem z inną torbą .Zaraz żuce fotke drugiej toeyby.Bardo prosze o pomo z góry dziękuje.Pozdro Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Witam !Mi to wygląda na mocno zredukowany przez mole chlebak, może niemiecki pierwszowojenny (?)Pozdr.Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Zredukowany przez mole - owszem ,ale chlebak to chyba polaczek" wz.33 - tak mi się wydaje.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Mam identyczny , ale zdecydowanie lepszy , jest to chlebak SA .pozdr Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 A czy może mi ktoś powiedzieć ile taki chlebak w ładnym stanie jest warty ? bo zamieżam mój spieniężyć .ps używał także ich wehrmacht , ale żadkoRomel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 22 Maj 2004 Autor Share Napisano 22 Maj 2004 Cześć wielkie dzięki za odpowieć.Sorki że się nie odzywałem ale załapałem sarsera i miałem troszki zabawy z nim. :)Pozdro Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Saper.17
Tak jak w temacie . Znalazłem ją na strychu razem z inną torbą .Zaraz żuce fotke drugiej toeyby.
Bardo prosze o pomo z góry dziękuje.
Pozdro
Saper
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.