Indian Chief Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Pisze teraz magisterke i mam niezbyt duzo czasu na szperanie i głębokie przemyślenia więc potrzebuję wszej pomocy.Musze napisac jakąś ciekawą prace dotyczącą jakiegoś watku z XIXw. Podzielcie sie jakimis pomysłami i znana literatura dotyczaca militarnych faktów związanych z XIX. Na literaturze najbardziej mi zależy ale i ciekawy pomysł jest mile widziany.Ja myslałem o czyms w stylu ...działania wojenne na ziemiach polskich w epoce Naopoleońskiej" ale to za bardzo rozbudowane. Z góry dziekuje bo pomoc mi teraz jak manna z nieba potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 kolego polecam temat malo znany ale za to ciekawy i z tego co wiem malo opisany otoz nasz wieszcz adam mickewicz wpadl na pomysl aby stworzyc legion zydowski w turcji i przy pomocy turcji , legion mial byc uzyty do walk z rosja , poszperaj popatrz -wedlug mnie ciekawy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekmix Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Wkład polskich powstańców w budowanie państwowości Turcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 Dzieki wielkie macie browca...Temat bomba i ciekawy niesamowicie.No to piszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 no i by bylo milo jakbys napisal co z magisterki dostales -powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekmix Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Z tego co pamietam, to o tych wydażeniach czytałem w którejś z kasiążek Hassa (pisze o wolnomularstwie). Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Bardzo ciekawym a nie ruszanym tematem jest rozwój techniki i przemysłu wojennego pod koniec XIXw na ziemiach polskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.