Skocz do zawartości

Atrakcyjna blondynka...

Gość Anna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
szwagier (Jacekmix) nie jesteś w temacie , teraz musi z tylnej kieszeni wystawać gruby portfel a nie grzebień :) bo te dzisiejsze kobiety są coraz bardziej wymagające :)
no ale licze na to że te kobiety na forum to ideały , nie nażekają , chodzą kopać razem z facetem , dla nowego wykrywacza zrezygnują z nowej sukienki , przyniosą browar ze sklepu :):):)
  • Odpowiedzi 89
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Szwagier, jak ta co ją masz na oku okarze się mężatką to Ci pomogę :) Ja z jej mężem pujdę odkrywać fanty, a Ty w tym czasie z nią odkryjesz coś innego :)
Napisano
Erotomani gawędziaze sie z was powoli robia a nie eksploratorzy. Proponuję szukać srebra. Mam namiary na dobrze ukryte- srebrne kolczyki w jednym miłym dołeczku... Trochę trzeba będzie pokopać...bo zimno dzisiaj ale mysle że sie opłaci.
Napisano
Wątek niezgodny z treścią forum.
Napisano
Maj świecił przez ciężkie sztory niosąc zapachy gotowanego mięsa, trotylu i ryby.Konwoje z nad Bałtyku już dawno jednak nie docierały do oblężonej stolicy.
Stirlitz szerzej otworzył nozdrza. Woda od jakiegoś czasu nie płynęła rurami. Nawet beczka przeciwpożarowa koło kiosku Schultziego była pusta. Z przymrużonymi oczyma dostrzegł s ober z BDM, krzątającą się pod oknami kancelarii.Jakie jasne włosy, jak mlecze na Ukrainie, westchnął ciężko...
Napisano
Nooooo?! Dyskusja jak na forum GP...
A gwoli prawdy historycznej to podane przez Annę nazewnictwo mija się niestety z prawdą. Ta dłuższa biała, używana przez ZOMO (było kiedyś takie coś) nosiła wdzięczną nazwę Lola", natomiast ten krótszy biały rekwizyt powszechnie używany przez dzielnicowego i innych mundurowych był po prostu Wackiem".
pzdr. krecio
Napisano
Tak czy tak z żadnej tej Loli" czy Atrakcyjnej Blondynki" lub też Wacka" nie chciałbym poczuć na skórze. Wystarczy mi jeden raz i dziękuję bardzo, choć tylko po nogach.
Napisano
Wszystkie pałki milicyjne były importowane
ze Szwecji.Posiadały atesty.Jedna sztuka kosztowała
siedem dolarów.Mówił mi o tym mój były chłopak,
który nie jeden raz w latach 80-tych nią się posługiwał.
Dlaczego o tym pisze dziewczyna?
Kiedy byłam młoda(w czasie stanu wojennego miałam 16 lat)
strasznie się bałam tej całej sytuacji i tych białych
pał,w które byli wyposażeni ZOMO-wcy.
Kiedyś przyszedł do nas kolega mojego starszego brata
(niezwykle przystojny mężczyzna)i okazało się,że służbę
wojskową odrabia właśnie w ZOMO(Zmechanizowane Oddziały
Milicji Obywatelskiej).Kchałam się w tym chłopaku od zawsze
i kiedy zobaczyłam go w szarych drelichach,kiedy pełen
entuzjazmu opowiadał o wyczynach bohaterskich jego drużyny
zrobiło mi się nieswojo,zrozumiałam,że jest mało dorosły
i infantylny,że nie rozumie co się koło niego dzieje,że
jest po tej stronie po której nie powinien być.
Moje wyobrażenie o bohaterstwie było inne.
Uleciało gdzieś uczucie,piękne, pierwsze,platoniczne,
może najważniejsze, bo do dzisiaj pamiętane i nadal
bardzo pielęgnowane w moim sercu, ale ten młody(wtedy)
mężczyzna nie starał sie o nie w sposób właściwy.

Pamiętajcie więc wszyscy nasi bohaterowie,że mamy dla was
bardzo dużo, ale musicie być zawsze po właściwej stronie,
zawsze po stronie prawdy.Kochamy Was za Wasze prawe wnętrza a nie za wyszukane pozy, czy sztuczny obraz
o sobie samym, który tworzycie Nie potrzebujemy żadnych dodatków w postaci błyszczących limuzyn lub odrestaurowa-
nych pięknych czołgów,chcemy prawdy o Was i autentyczności
uczuć.Nic przed nami nie ukryjecie, nic.
Czy na forum Odkrywcy nie są to zagadnienia ważne?
Czy może,ktoryś z Panów odkryje właśnie to coś naj-
piękniejsze...miłość?

Anna.

Napisano
Witam
Może nie potrzebnie się wtrącam ale w czasie stanu wojennego to ja miałem 19 lat..i ZOMO to się nazywało nie Zmechanizowane Oddziały a Zmotoryzowane Odwody Milicji Obywatelskiej. W Warszawie stacjonowały na Gąlędzionowie-kierunek w stronę FSO - Fabryki Samochodów Osobowych.Do dzisiaj na terenie tej yłej" jednostki stoi okazały budynek dziwnego" przeznaczenia.Napisałem yłej" bo dzisiaj w 2004 roku używa się tego samego sprzętu(z tamtych lat)-pojazdy opancerzone z armatkami wodnymi......no i nabór do tych jednostek jest też podobny.Nie mówiąc już o metodach działania.Teraz to się nazywa Oddziały Prewencyjne Policji.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie