Skocz do zawartości

Darłowo 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam ,Darłowo 2004 sie zbliza ,moze powiecie jakie grupy rekonstrukcyjne się tam pojawia :]??
Napisano
Ja chce jechac jako polski piechur , lub strzelec kb ppanc. ale nie wiem jak bedzie z sesja, poza tym to jade tam jako niezrzeszony, bo ztego co wiem PW chyba nie bedzie w darlowie.
Napisano
Adi , jak masz miejsca można jechac tak jak w zesżłym roku :D
Napisano
Akagi no i co z tego ze zlot pojazdow ,tez jest pelno tam rekonstruckji i grup ...
Napisano
To, że jest tam pełno innych grup rekonstrukcyjnych wcale nie oznacza, że musi tam być PW. Po porstu.
Tak samo jak to, że jest to zlot pojazdów, a nigdy nie była tam widziana pancerka wz.34 Harta. I raczej nigdy nie będzie.
Podobnie jak TKS wreszcie się skończy też raczej do Darłowa nie zawita.
Napisano
Na pewno pojawi sie ułan w munduzre polowym z kbk wz. 29 czyli Jazlowiak. Przywioze siodło, może jest tam jakis ośrodek jeździecki to pojawię się konno.
Napisano
Zawieźcie moją aryjską dupę z gratami to będę. :)))
Niestety nie mam tego w moim skromnym kosztorysie, nadętym jak balon. Te kilometry.
Napisano
tam jest sporo ciekawych fantow wystawianych na gieldzie... podczas imprezy.
Napisano
...a ja niestey chyba w tym roku nie dochowam tradycji i nie pojawię się w Darłówku... Sprawy służbowe...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie