mp Napisano 5 Maj 2004 Autor Share Napisano 5 Maj 2004 witam ,Darłowo 2004 sie zbliza ,moze powiecie jakie grupy rekonstrukcyjne się tam pojawia :]?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Pomerania 1945 pojawi się w pełnym składzie.PozdrawiamRadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grechu Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 1 SKC też będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 a ktos z Polskiego wrzesnia" bedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Ja chce jechac jako polski piechur , lub strzelec kb ppanc. ale nie wiem jak bedzie z sesja, poza tym to jade tam jako niezrzeszony, bo ztego co wiem PW chyba nie bedzie w darlowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Adi , jak masz miejsca można jechac tak jak w zesżłym roku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Nie, SRH Polski Wrzesień" nie będzie w Darłowie. Przecież to zlot pojazdów. Poza tym za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 Akagi no i co z tego ze zlot pojazdow ,tez jest pelno tam rekonstruckji i grup ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 To, że jest tam pełno innych grup rekonstrukcyjnych wcale nie oznacza, że musi tam być PW. Po porstu.Tak samo jak to, że jest to zlot pojazdów, a nigdy nie była tam widziana pancerka wz.34 Harta. I raczej nigdy nie będzie. Podobnie jak TKS wreszcie się skończy też raczej do Darłowa nie zawita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 Zielone diabły na 75 % będą a jak nie to przyjadę sam. Pomerania przygarnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 Co za pesymista :PPostaraj się przybyć z grupą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 staram sie jak moge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Na pewno pojawi sie ułan w munduzre polowym z kbk wz. 29 czyli Jazlowiak. Przywioze siodło, może jest tam jakis ośrodek jeździecki to pojawię się konno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 a jak nie ma to se podźwigasz je :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Ja być może przyjadę ale bez munduru, żeby sobie z kumplami wypić piwko.PozdrawiamŁoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 łoś no nie rób siary :> klamoty i wpadaj to sobie porządny niemiecki obóz zmajstrujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Na Darłówko jeżeli się wybiorę to bez klamotów.I na razie to decyzja ostateczna.PozdrawiamŁoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 pffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 ja sie tez pojawie jako cywil ,niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 epidemia jakaś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Zawieźcie moją aryjską dupę z gratami to będę. :)))Niestety nie mam tego w moim skromnym kosztorysie, nadętym jak balon. Te kilometry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 tam jest sporo ciekawych fantow wystawianych na gieldzie... podczas imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 no ja liczę ze moja aryjska dupa zostanie zawieziona bo jak nie to będzie sie musiała zawieźć z klamotami na aryjskim grzbiecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boro Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 ...a ja niestey chyba w tym roku nie dochowam tradycji i nie pojawię się w Darłówku... Sprawy służbowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.