sapertorun Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Znalazlem dosc dziwny niesmiertelnik,ma standartowy ksztalt,na 3/4 jest wielkieS"i na tym mniejsze F" pod spodem numer A04308.Czy ktos cos wie na jego temat?pozdrawiam Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 faktA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Może fotka Wam pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Panowie a może sam skrót - kto wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Nie sądzę aby był to nieśmiertelnik a jest to raczej tabliczka znamionowa np. Fabryka Silników i numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Nadmienie że został znaleziony z rzeczami z HJ.Dziś sprawdziłem jeszcze raz i wyszedł guzik EDUARD SACHS*BERLINKawałek rękojeści kordzika-finki HJ,noi standartowo sporo fenigów.Dzięki za odp.Pozdrawiam Saper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A. Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 to blaszka z zakładów przemysłowych Friedrich Schichau.Zdaje się że znajdowały się w Elblągu.Chcesz się jej pozbyć?pozdrA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 10 Maj 2004 Autor Share Napisano 10 Maj 2004 Witam!Odczego ona?.Co to za zakłady?.Pozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A. Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 to nieśmiertelnik robotnika fabrycznego.zakłady FS produkowały części do statków.pozdrA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Znalazlem dosc dziwny niesmiertelnik,ma standartowy ksztalt,na 3/4 jest wielkieS"i na tym mniejsze F" pod spodem numer A04308.Czy ktos cos wie na jego temat?pozdrawiam Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 30 Maj 2004 Autor Share Napisano 30 Maj 2004 Witam! Dzisiaj wróciłem na stare miejsce i w innych ziemiankach oddalonych od tych co znalazłem pierwszą blaszke około 500 metrów trafiłem drugą blaszke pierwsza ma numer 94308 ,dzisiejsza 10417 stan dzisiejszej -bardzo słaby.Może znacie to logo? Może ktoś ma taką blaszke.Bardzo prosze o info.Pozdrawiam Sapertorun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sapertorun
pozdrawiam Saper
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.