Skocz do zawartości

Piatek !!

turtur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panie i Panowie !!! Dzis jest piatek, przed Nami trzy dni wolnego!!! Osobiscie nie moge sie doczekac 16.00 - krotka wizyta w mieszkanku, sprzet pod pache i jazda na dzialke...No i oczywiscie 3 dni na polach i w lasach... Zatem kochani Towarzysze - DO DZIELA !!!
Napisano
Nie zapominaj, że jutro będziesz na terenie unii europejskiej.
Pozdro
Napisano
A ja wybieram się 3 maja na pierwsze moje wykopki w UE :P Zdam relację jak było ,a gdzie będę jechał to jeszcze nie wiem - jest kilka opcji.

bjar_1
Napisano
Może się spotkamy śmigając bo polach czy lasach :) - ja 3 maja będę albo w okolicach Przysuchy (Ruski Bród) albo pod Iłżą albo Studzianki.

pzdr

bjar_1
Napisano
siemanko, właśnie wróciłem z wyprawy, trochę łusek w tym francuskie i nic poza tym, w niedzielę mam komunię ale w pon też chyba pojadę na unijne wykopki:), trzeba zobaczyć co nam pomoże wejście do unii:)
pozdr
Szefo
Napisano
Witam
Skoro już mowa o Unii Europejskiej.To przepisy o dniach wolnych weszły już wcześniej.I tak w mojej firmie jest 4 dni wolne.Wtorek 4 maja też.A to dlatego że w sobotę jest święto i zgodnie z przepisami (które obowiązują od 01.01.2004) należy się dodatkowy dzień wolny.
Pozdrawiam
Napisano
1AIR1.. ja nie mam tak wyrozumialego prezesostwa, a poza tym poczatek miesiaca jest u mnie zawsze goracy... Ale trzy dni tez brzmi dumnie..
Napisano
wiem, wiem... ;) Chodzilo mi tylko o to, ze ja moge sobie wzisc dzien wolny, ale dopiero po 10-tym... Niewazne..I tak siedze jak na szpilkach...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie