Skocz do zawartości

Odnalezione kiedyś archiwum 4 DPanc. ...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
moze...to byl znajomy mojego wujka.nie sprzeczam sie.pisze co slyszalem i kilka razy widzialem.pozdrawiam serdecznie i zycze udanych lowów!
Napisano
Dziękuję bardzo! Choć z tymi łowami coraz gorzej no i niestety ze zdrowiem też ( cały kwartał w plecy ). Na szczęście szarżę generalską szanują i czasami coś dostaję w podarunku-aktualnie mam dostać koło do Pantery plus parę ogniw - ewidentnie 4 DPanc, bo inne Pantery tu nie jeździły i to mi wystarczy jako ekwiwalent poszukiwań. Mam nadzieję że będzie z farbą, to będzie się czym podniecać. Natomiast odnośnie trafienia archiwum do MWP to jest to dobry materiał na film sensacyjny, może kiedyś pokuszę się o scenariusz. Hej wytwórnie filmowe! Może są jakieś propozycje dla mnie? Nie jestem drogi, wystarczy mi rola drugoplanowa, a przy okazji można wogóle nakręcić film o 4 DPanc na mierzeji np. pod tytułem ślady gąsienic zatarł piach" ( przyznaję, że tytuł już ktoś wcześniej wymyślił ).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie