shadee Posted April 28, 2004 Author Share Posted April 28, 2004 Chciałbym zarejestrowac się na Ebayu problem w tym ,że niebardzo wiem jak :( no i znajomośc języka bedzie tu przeszkodo..:( - coprawda używam Translatora ale jak czytam , że sonda do wykrywacza to kromka chleba" to mi się tego tłumaczenia odechciewa...Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi przedstawić tak na chłopski rozum w miare dokładny opis rejestracji na Ebay?I jakie sa wymagania aby korzystać z tych aukcji ?Dodam tylko , że jedynie mam zamiar kupować i żadna sprzedarz w gre nie wchodzi.Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek1 Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Był już ten temat i to nawet nie tak dawno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadee Posted April 28, 2004 Author Share Posted April 28, 2004 Jacek a czy wystarczy zwykła karta z inteligo czy raczej nie przejdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gross Born Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Ja jestem zarejestrowany na ebayu, nieby ło to aż tak trudne,po jakimś czasie przyśląci kopertę z hasłem musisz potwierdzić tylko i gotowe.Aha patrz na aukcji czy koleś który coś sprzedaje wysyła na całą Europę czy tylko w obrębie niemiec.Tzn Versand nur nach Deutschland(tylko niemcy) ,Deutschland,Europa(jak tak pisze tzn że do Polski też)napisz z czym masz problem konkretnie ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.