shadee Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Napisano 28 Kwiecień 2004 Chciałbym zarejestrowac się na Ebayu problem w tym ,że niebardzo wiem jak :( no i znajomośc języka bedzie tu przeszkodo..:( - coprawda używam Translatora ale jak czytam , że sonda do wykrywacza to kromka chleba" to mi się tego tłumaczenia odechciewa...Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi przedstawić tak na chłopski rozum w miare dokładny opis rejestracji na Ebay?I jakie sa wymagania aby korzystać z tych aukcji ?Dodam tylko , że jedynie mam zamiar kupować i żadna sprzedarz w gre nie wchodzi.Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
jacek1 Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 Był już ten temat i to nawet nie tak dawno.
shadee Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Napisano 28 Kwiecień 2004 Jacek a czy wystarczy zwykła karta z inteligo czy raczej nie przejdzie?
Gross Born Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 Ja jestem zarejestrowany na ebayu, nieby ło to aż tak trudne,po jakimś czasie przyśląci kopertę z hasłem musisz potwierdzić tylko i gotowe.Aha patrz na aukcji czy koleś który coś sprzedaje wysyła na całą Europę czy tylko w obrębie niemiec.Tzn Versand nur nach Deutschland(tylko niemcy) ,Deutschland,Europa(jak tak pisze tzn że do Polski też)napisz z czym masz problem konkretnie ;).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.