Witam, poszukuję rysunków pistoletu Bayard kaliber 7.65 wz.23(?) opartego na Browningu wz 1910. Potrzebne mi są rysunki części tego pistoletu aby dorobić brakujące elementy więc potrzebne będą dokłądne wymiary. W egzemplarzu brakuje: lufy:(, denka magazynka, spręzyny z magazynka, ale najlepszy byłby rysunek wszystkich części z dokładnymi wymiarami, ponieważ brakuje też jakichś innych drobiazgów. Chciałbym również zaznaczyć, że nie chcę doprowadzić egzemplaża do stanu używalności, a jedynie odrestaurować fant, tak, aby można było oddać suchy strzał, iglicy nie posiada, i nie zamierzam jej dorabiać, a jeśli chodzi o lufę to chciałbym zrobić kopię tyle, że pełną w środku, żeby sie łądnie prezentował. Z góry dziękuję za pomoc, natomiast jeśli ten post łamie regulamin forum to proszę Bociana o jego usunięcie. pozdrawiam Jadzia
Pytanie
Jadzia
poszukuję rysunków pistoletu Bayard kaliber 7.65 wz.23(?) opartego na Browningu wz 1910. Potrzebne mi są rysunki części tego pistoletu aby dorobić brakujące elementy więc potrzebne będą dokłądne wymiary. W egzemplarzu brakuje: lufy:(, denka magazynka, spręzyny z magazynka, ale najlepszy byłby rysunek wszystkich części z dokładnymi wymiarami, ponieważ brakuje też jakichś innych drobiazgów. Chciałbym również zaznaczyć, że nie chcę doprowadzić egzemplaża do stanu używalności, a jedynie odrestaurować fant, tak, aby można było oddać suchy strzał, iglicy nie posiada, i nie zamierzam jej dorabiać, a jeśli chodzi o lufę to chciałbym zrobić kopię tyle, że pełną w środku, żeby sie łądnie prezentował. Z góry dziękuję za pomoc, natomiast jeśli ten post łamie regulamin forum to proszę Bociana o jego usunięcie.
pozdrawiam
Jadzia
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.