Skocz do zawartości

Początkujący prosi

Gość Początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jestem początkującym poszukiwaczem, dlatego proszę doświadczonych kolegów o wskazówkina początek gdzie szukać, najlepiej w województwie mazowieckim
dysponuje Bounty Hunter Sharp Shooter II
Napisano
A co chcesz znaleźć?? Jak beleco, to można wyjść w teren i napewno coś się trafi ;-).
Napisano
najbardziej interesują mnie monety i inne starocie oraz pamiątki militarne czyli guziki oznaczenia może gdsyby znalazł jakieś odznaczenie to bym się bardzo cieszył. najmniej mnie interesują bomby i inna broń chyba że biała
Napisano
proponuje stare mapki- topmap , i kontakt z doświadczonymi poszukiwaczami z okolic - podczep się na pewno się czegoś nauczysz
Napisano
może ktoś podpowiedział by jakieś miejsce o którym już wszyscy wiedzą ale na pewno coś sie znajdzie
Napisano
witam
w mazowieckim jest bardzo duzo fajnych miejsc (nawet powszechnie znanych i przetrzepanych - ale naszczescie niezbyt dokladnie ) wiec jesli chcesz to kontakt na priv
pozdrawiam
wittman
Napisano
Brawo Toper.
Już wyjaśniam, jestem swieży a debiutując w sporze o Niemcu mogę być postrzegany źle i kto mi wtedy pomoże. a wiadomo, że żeby mieć efekty to trzeba wymieniać poglądy i spostrzeżenia z kim się da. No i myślę że to rozwiać powinno twoje wątpliwości co do tego że moja żona jest dziennikarzem. Jestem z Warszawy i chętnie umówie sie z każdym na wspólne poszukiwania jeśli tylko uda się zgrać
Napisano
Jestem czujny jak pies podwójny :)
Z pewnością ktoś z Warszawy lub okolic Ci pomoże. Tereny masz wspaniałe.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie