Telly Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Witam , chciałbym zaprezentować moją małą kolekcję monet . Zbieraną na przestrzeni 10 lat . Czy mam tutaj coś wartego uwagi ?
Cronos Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Telly napisał: Witam , chciałbym zaprezentować moją małą kolekcję monet . Zbieraną na przestrzeni 10 lat . Czy mam tutaj coś wartego uwagi ? Spoko na start i dalsze rozwijanie:) Bardzo ważne są w brew pozorom roczniki, nawet wśród "popularesów" PRL. Polecam zakupić sobie katalog i wg niego uzupełniać kolekcje. A no i ten na dole z kołowrotkiem to medal za zasługi wojenne.
DARKOFF Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Cronos napisał: Spoko na start i dalsze rozwijanie:) Bardzo ważne są w brew pozorom roczniki, nawet wśród "popularesów" PRL. Polecam zakupić sobie katalog i wg niego uzupełniać kolekcje. A no i ten na dole z kołowrotkiem to medal za zasługi wojenne. I to ma sens. Zbierając rocznikami szukasz,węszysz,dążysz kompletując daną kolekcje.Fajne jest międzywojnie,te 5 marek oraz fryderyk o medalu nie wspomnę.
Rekomendowane odpowiedzi